quote:Orijinalden alıntı: bitli kene Bu akşam originde olursan tanışırız myres Adamım ST 82 CAM 80 Oveallda. bağlantı sorunu olmassa origin de eklisin zaten haber verirsiniz bana...
quote:Orijinalden alıntı: Daniel Faraday quote:Orijinalden alıntı: bitli kene Bu akşam originde olursan tanışırız myres Adamım ST 82 CAM 80 Oveallda. bağlantı sorunu olmassa origin de eklisin zaten haber verirsiniz bana... seninle aynı sorunu yaşayan bir arkadaş oyunu silip tekrar yüklemeyle sorunu halletti sende dene istersen
quote:Orijinalden alıntı: Daniel Faraday quote:Orijinalden alıntı: bitli kene Bu akşam originde olursan tanışırız myres Adamım ST 82 CAM 80 Oveallda. bağlantı sorunu olmassa origin de eklisin zaten haber verirsiniz bana... Oyunu silip origin den indir bende düzeldi
quote:Orijinalden alıntı: master94 quote:Orijinalden alıntı: Daniel Faraday quote:Orijinalden alıntı: bitli kene Bu akşam originde olursan tanışırız myres Adamım ST 82 CAM 80 Oveallda. bağlantı sorunu olmassa origin de eklisin zaten haber verirsiniz bana... Oyunu silip origin den indir bende düzeldi nasıl originden indireyim anlamadım?
quote:Orijinalden alıntı: master94 oyunu uninstall yapınca origin de oyunun üzerinde ready to download yazar ordan indir tamam deniyorum inş. düzelir.
quote:Orijinalden alıntı: myres bekliyorum takımı.bir an önce takımla tanışıp kaynaşalım.umarım bir an önce online olursunuz:) arkadaşın dediğini yaptım umarım düzelmiştir bağlantı sorunum..
quote:Orijinalden alıntı: Daniel Faraday quote:Orijinalden alıntı: myres bekliyorum takımı.bir an önce takımla tanışıp kaynaşalım.umarım bir an önce online olursunuz:) arkadaşın dediğini yaptım umarım düzelmiştir bağlantı sorunum.. malesef olmamış
quote:Orijinalden alıntı: myres quote:Orijinalden alıntı: Daniel Faraday quote:Orijinalden alıntı: myres bekliyorum takımı.bir an önce takımla tanışıp kaynaşalım.umarım bir an önce online olursunuz:) arkadaşın dediğini yaptım umarım düzelmiştir bağlantı sorunum.. malesef olmamış nasıl anladınız ki ?
quote:Orijinalden alıntı: myres 5 günde 1 maç yapıyoruz.nasıl ilerleyecek bu klüp. Bi yere yetişmek için acelemiz yok myres.Kalabalık oldukça oynamaya çalışıyoruz herkes hergün online olamıyor