Şimdi Ara

[PC] ★ SENSIBLE F.C. ★ |ı OYUNCU ALIMI BAŞLADI ı| (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
169
Cevap
1
Favori
5.251
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: tmac23

onuda yaparız tabiki.1v1 dememdeki amaç overall ı düşük ancak oyun bilgisi yüksek arkadaşlarada şans tanımak için

Online olan varsa 1-2 naç yapalım proda deneme amaçlı
  • bende ekledim
    her yerde oynarım kaleci ile forvet hariç,gerçi forvettede iş yaparım,gerçi pcye format atmıştım inş silinmemiştir VP kaydım.
  • Arkadaşlar, şu an iyi beklere ihtiyaç duyuyoruz, metot 17 ekle istersen, bekte bi deneme yapalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dantig -- 15 Aralık 2011; 10:40:56 >
  • Akşam maçlar iyiydi, son maç haricinde iyi maçlar çıkardık.. Son maçta orta sahada baya pres yaptılar takım halinde kötüydük ben de çok hatalı oynadım... Ama önceki maçlarda iyi bir uyum yakaladık diye düşünüyorum.. Valla şöyle 1-2 hafta beraber oynadık mı tokatlamayacağımız takım yok diye düşünüyorum Bu arada dirty'de fena..
  • Evet maçlarımız çok güzel geçti. Ufak tefek hatalar olacak tabi onlar da zamanla halledilir. dirty iyi hoş da sesi çıkmıyo adamın
    Bu arada web sitemize koymak için maç sonunda önemli anları video olarak kaydedelim ya da fraps tarzı programla da olur.
  • Maçlar gerçekten keyifliydi hele 90.dk da iki gol atıp kazandığımız maç gol diye bağırdım :D Takımda mevkilerde ufak değişiklikler olabilir ama öncelikli olarak pozisyon bilgisi yüksek defans ve beklere ihtiyacımız var.Aramıza katılmasını beklediğimiz 1-2 arkadaşımız daha var onlarda gelince çok sağlam bir takım olacağımız kesin.İlk gün olmasına rağmen çok güçlü takımları yendik bundan çok daha iyi olacağımız kesin herkesin ellerine sağlık
  • quote:

Orijinalden alıntı: dantig

Arkadaşlar, şu an iyi beklere ihtiyaç duyuyoruz, metot 17 ekle istersen, bekte bi deneme yapalım.

olur nasıl yapacağız.
  • TS yoksa biz de yokuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: metot17

quote:

Orijinalden alıntı: dantig

Arkadaşlar, şu an iyi beklere ihtiyaç duyuyoruz, metot 17 ekle istersen, bekte bi deneme yapalım.

olur nasıl yapacağız.

Tamamdır o zaman sana takım için iletişime geçebileceğin 3 kişinin ID'sini veriyorum. Herhangi birimizi eklersen konuşuruz.

Origin ID'ler: emretuncaw, ID17, celik35
  • quote:

Orijinalden alıntı: grn00b

TS yoksa biz de yokuz.

ts herkes yapamaz hocam evdekiler rahatsız olur.

dün akşamki maçlarda çok eğlendim. takımdaki herkes paslı oynayıp sürekli boşluk arayınca virtual pro'nun asıl keyfi çıkıyor .
  • Teamspeak olayını şöyle düşünüyorum aslında maç içinde yalnızca takım kaptanı konuşma yapabilir devre arasında ve gollerde diğer arkadaşlarda konuşabilir.Maç içinde herkesin konuşması karmaşa yaratır.Bunu detaylıca konuşalım ona göre karar verelim
  • @dantig
    ekledim üç kişiyide
  • Origine'de ekledim buradan da yazdım ama bir geri dönüş olmadı neyse size kolay gelsin.
  • Arkadaşlar takım kurucusu 3 kişi var içinden birini değil 3 kişiyide eklerseniz daha sağlıklı iletişim olur.Ayrıca ekledikten sonra Sensible FC için ekledim derseniz sevinirim

tmAc2327
    celik35
    emretuncaw

@Miayke sana kasıtlı bi durumumuz yok gözden kaçmıştır muhtemelen beni ekle akşam konuşalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tmac23 -- 17 Aralık 2011; 17:52:09 >
  • Biz takımımızda 1 Rus 1 İtalyan'la birlikte karmaşa yaşamadık. Ki o haliyle Rusça bilen arkadaşımız bi yandan Rus arkadaşla Rusça, bi yandan onun kız arkadaşı Rusça biliyor onun elinden mikrofonu alıp o bi yandan yine Rus arkadaşla, biz de İtalyan'la İngilizce konuşurken sıkıntı yaşamadık. Tamamen Türk olan takımdan sorun çıkmaz bence.
  • Bu gece toplanıp maç yapsak mı ne diyosunuz
  • Bu akşam saat 10dan sonra toplanmayı düşünüyoruz yeni birkaç arkadaşımızda takıma dahil oldu
  • @tmac23
    vaktim olursa gelirim kaptan...
  • bende birkaç maç yapabilirim.
  • bugün deneme amaçlı ben de katılmak isterim. Origin: kimsesiz42
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.