Şimdi Ara

[PC] ★ SENSIBLE F.C. ★ |ı OYUNCU ALIMI BAŞLADI ı| (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
169
Cevap
1
Favori
5.251
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet dün akşam aramıza yeni arkadaşlar katıldı. Genel anlamda güzel maçlar çıkardık ama doğru sistemi bir türlü oturtamadık. Zamanla düzelecektir.
    Bu arada dün tmac ın asistini deneme amaçlı kaydettim, güzel goldü

http://www.easports.com/media/play/video/106533076
  • dün akşam yenilgiye doyduk . Yenile yenile yenmeyi öğreneceğiz. takımda umut var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi x_tol -- 18 Aralık 2011; 13:12:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bitli kene

Evet dün akşam aramıza yeni arkadaşlar katıldı. Genel anlamda güzel maçlar çıkardık ama doğru sistemi bir türlü oturtamadık. Zamanla düzelecektir.

Golü de ben atmıştım, çok güzel pas attı.. İlk gün güzel sistemle oynamıştık.. Dün çok değiştik takımı karıştı bence.. Maçlarda kötü oynamadık, çoğunda bireysel hatalardan gol geldi..

• quote:

Orijinalden alıntı: MoRaCe

quote:

Evet dün akşam aramıza yeni arkadaşlar katıldı. Genel anlamda güzel maçlar çıkardık ama doğru sistemi bir türlü oturtamadık. Zamanla düzelecektir.

Golü de ben atmıştım, çok güzel pas attı.. İlk gün güzel sistemle oynamıştık.. Dün çok değiştik takımı karıştı bence.. Maçlarda kötü oynamadık, çoğunda bireysel hatalardan gol geldi..

formasyon aynıydı değişen birşey yoktu. Temel problem defans'ı botlara bırakmalıydık. İlk defa defans oynayan kişiler elbette hata yapar. Her maç bir kafa golü yedik mesela.

• quote:

quote:

O golü bize atmıştınız.SC Pumas bizim takım

• Akşam maç varmı yine
  • quote:

Orijinalden alıntı: Por Você

quote:

quote:

O golü bize atmıştınız.SC Pumas bizim takım

İyi maçtı tebrik ederim, biz de yeni takım oluşturmaya çalışıyoruz, başarılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bitli kene -- 18 Aralık 2011; 17:42:45 >

• Bu akşam oynayabiliriz.Bu arada aramızdan bazı arkadaşlarla yolları ayırma kararı aldık.Sebebi bu arkadaşlar kötü oyuncular oldukları için değil bizim düşündüğümüz oyuna uygun olmadıkları için.Bu kişilere originden gerekli açıklamayı yapıcaz.
    Arkadaşlar dün takımda 10 kişi vardı ve herkesi görmek istedik oyüzden savunmayı pc ye bırakamazdık.Pozisyon değişimide gerekli olduğu için oldu çünkü takımda birçok yerde aksaklık vardı.Daha çok yeniyiz hepimiz bunun bilincindeyiz ama herkes heryerde %100 le oynayamıyor buyüzden değişik mevkilerde değerlendirme yapıyoruz
  • Oyuncu alımı devam ediyor, gerçek ve sağlam takım arkadaşları istiyoruz.
  • Ekliyorum , bir ara görüşelim.Defans sistemine alışsam tamamen , tam olacak :D
  • beyler overall problem olmassa RM ya da LM oynayabilirim adamımı yeni oluşturdum CAM olarak da oynayabilirim..
  • Defans yapmanın en kolay yolu hiçbir tuşa basmamak :) sadece omuz omuza olan durumlarda şut tuşuna basmak bu kadar.

Overall içinde herhangi bir kısıtlamamız yok önemli olan kişinin oyun bilgisi ve bizim istediğimiz oyunu oynayabilmesi
  • Katılmak isteyen arkadaşlarla bu akşam saat 22:00 gibi originde görüşebiliriz.
  • celik35 seni ekledim originden 10 da açık olucam.
  • sol kanat oynayabilirim bir de mevkiimi belirteyim , ekledim arkadaş olarak
  • Beni de ekleyin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SiyrL -- 28 Aralık 2011; 3:46:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tmac23

Defans yapmanın en kolay yolu hiçbir tuşa basmamak :) sadece omuz omuza olan durumlarda şut tuşuna basmak bu kadar.

Overall içinde herhangi bir kısıtlamamız yok önemli olan kişinin oyun bilgisi ve bizim istediğimiz oyunu oynayabilmesi

defansta en önemli şey sürekli yakın oynayıp sürekli push pull yapmak. Tabi sarı kart görene kadar...
  • Forvet oynayabilirim.

ID: NeCRiS_44
  • Valla bende katılmak isterim ama aklıma bi kaç soru geliyor... Mesela siz maça başlamak için 18 kişi toplanmayı mı bekliyorsunuz? ve ilk 11 kişi nasıl her zaman online olabiliyor acaba?? merakımdan soruyorum daha önce hiç virtual pro oynamadım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: exchange

Valla bende katılmak isterim ama aklıma bi kaç soru geliyor... Mesela siz maça başlamak için 18 kişi toplanmayı mı bekliyorsunuz? ve ilk 11 kişi nasıl her zaman online olabiliyor acaba?? merakımdan soruyorum daha önce hiç virtual pro oynamadım?

Hayır arkadaşım, en az 4-5 kişi olunca yeterli oluyor. Şuan oturmuş bir kadro olmadığından dolayı 11 kişi online olma söz konusu değil. Gerekirse 1 kişi Any olup diğerleri kendi mevkisinde devam ediyor.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.