Şimdi Ara

Pc Sistem Yorumlariniz Lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
220
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar aşağıdaki bilgisayarın siparişini verdim ama gene de içim rahat değil En azından bir kaç kişinin yorumunu alabilir miyim? Teşekkür ederim.

Pentium4-HT 630/3.0GHz, 64Bit, 2MB Cache, 800MHz, LGA 775 (Boxed)
    Twinmos, 512MB DDR2-533Mhz, PC2 4300
    Asus P5PL2, i945PL, PClex16, 800MHz, Dual DDR2-533, 6x ses, GLan, S.Ata2
    Asus Ati Radeon EAX550GE/TD, 256MB, PCIEx16, TV/DVI Out, 128Bit
    Seagate, 160GB, Sata2, NCQ,7200Rpm, 8MB Cache, 300MB/sn, ST3160812AS
    LG, Combo DVD/Cd RW
    Aopen ES50 kasa

• intelden pek anlamam ben ama rami 1 gb yap bence..ilerde sıkışmassın..

bu arada fiyatı nedir ?
  • samsung monitor 797MB,microsoft klavye/mouse, floopy ve airties rt101 adsl modem ile birlikte kdv dahil 904$.
  • Aslında benim merak ettiğim sistemde uyumsuzluk söz konusu olabilir mi diye merak ediyorum. Bana iyi gibi geldi, bir de siz bakın lütfen.
  • Uyumsuzluk yok da şu yaptığın sistemde bir adet mantıklı bileşen gösterebilir misin?

Pentium4-HT 630/3.0GHz, 64Bit, 2MB Cache, 800MHz, LGA 775 (Boxed)
    Twinmos, 512MB DDR2-533Mhz, PC2 4300
    Asus P5PL2, i945PL, PClex16, 800MHz, Dual DDR2-533, 6x ses, GLan, S.Ata2
    Asus Ati Radeon EAX550GE/TD, 256MB, PCIEx16, TV/DVI Out, 128Bit
    Seagate, 160GB, Sata2, NCQ,7200Rpm, 8MB Cache, 300MB/sn, ST3160812AS
    LG, Combo DVD/Cd RW
    Aopen ES50 kasa

bu nedir böyle?Ha seneye değiştiririm diyosan belki al derim(demem ya) ,işlemciyi 820 veya daha ucuz olsun dersen 805 yap,anakart idare eder.Ram en az ama en az 1GB olsun ki paran varsa 2*1=2GB öneririm.combo dvd/cdrw yerine düz bir dvd +/- writer öneririm,marka keyfine kalmış,kasa aopenın en dandik modeli ,tebrik ederim Onun dışında güzel diycem ama onun dışında bişi de kalmadı ki

Neyse iyi günlerde kullan bari...

• İyi güzel diyosun da kamikaze kardesim, bu makineyi bi öğreci tanıdığıma alıyorum. Valla elimdeki maddi imkanlarla en çok bunları zorlayabildim. Zaten oyun amaçlı değil, internette araştırma ve malum ödev, proje vs.. için kullanacak. Söylediklerin doğru, hak veriyorum da elden gelen bu kadar Sağol yorumun için.
  • quote:

Orjinalden alıntı: stuelec

İyi güzel diyosun da kamikaze kardesim, bu makineyi bi öğreci tanıdığıma alıyorum. Valla elimdeki maddi imkanlarla en çok bunları zorlayabildim. Zaten oyun amaçlı değil, internette araştırma ve malum ödev, proje vs.. için kullanacak. Söylediklerin doğru, hak veriyorum da elden gelen bu kadar Sağol yorumun için.

Buarada benim amacım dalga geçmek değildi,yanlış anlamanı istemem,şaka yollu takıldım sadece.Bak ne diycem ,gel işlemciyi 805 yap.Çünkü 630dan hem daha ucuz hem çift çekirdekli.Anakart kalsın veya msi-gigabyte gibi markaların yine 945 P serisinden bakabilirsin,15-20 ytl ucuz olur en azından.İşlemci ve anakarttan artan parayla bir 512MB ram daha al , 1GB dual yap.Ekran kartı düz 6600 öneriridim ama neyse kalsın.Gerisi iyi !!! Bu kadar bi değişiklik ile bile daha performanslı olur alet.Ve yine hemen hemen aynı parayı ödersin...

• bence ram dışında gayet iyi rami 2*512 yapman daha verimli olur.
  • Tamam abi. Dediğin doğru. Sadece işlemciyi bile değiştirsem hemen hemen bir 512MB ram alıyor nerdeyse. Şimdi bi arıycam, siparişi değiştirmeye çalışacağım. Çok sağol.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.