Şimdi Ara

Pc Sorununa Yardım! :/:/

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
311
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • öncelikle herkes iyi forumlar diyerek hemen konuma geciorumm...
    Umarım yardım edebilecek biri cıkar benim dusuncelerimden baska..
    Simdi pc 5-6 senlik biraz eksikligi var olmasına ragmn yne beni goturuordu pek sikayetim yoktu. ama 2.3 hafta icersinde pc acılmıor. yani acılıor ama fanlardan baska bişe calısmıor goruntu alamıormm.. cok nadiren acılıor birazcık islem yapıor ve donup sonrada monitor kapanıor kendi kendine sinyal alamıor ..
    ve bu sorun sadece bendede degil daha 1 yıl once yeni pc dizen arkdsmdada aynı sorunla karsılasıoruz..
    ilkte monitorden sandık ama ondan deil cnku laptopa takıorum cok guzel calısıorr.. sorunu cozmeye calısıorm bulamıorm hadi benmki eski eyvallah diebilirm bozulması icin ama arkdsım univ. de ve pek oturmuor pce arkdaslar..
    ve buna bir cozum arıyorum aceba boyle daha yasayan arkdaslar varmı da merk ediorm forumdann :(

anakarttan mı kaynaklanıor ? yoksa ekran kartından filanmı..?

Yardım edebilecek biri var mı ? :S

• Benim laptopta anlattıkların var ekran kartından dolayi olmuştu ;) birde kasayı açıp ekran kartını falan iyice oturtun yuvaya ondanda olabilir;) birde açılırken sesle hata vermesi lazım ona göre arama yapın çözüm daha kolay olur;)
  • Tesskur ederim ama dediklerini cok yaptım kendi pcmde de arkdsımın da.bbenm ekran kartı eski dielim tamam ama arkdsım yeni aldı yani onda da var bu hata... hatta soyle bişede var onun yeni sayılır yani benm kisine gore onun ki hic acılmıor benmki nadir 1-2 kere acılıor sonra kapanıorr.. cıkarttım temizledim yuvalarına yine oturttum malesef degsen bişe olmadı :(
    pc den herhangi bir ses cıkmıor sadece fan calısıor gerisi boss..
  • Öncelikle psu dan başlayarak test edin.Çalışıyor gibi gözüksede yeterli gücü veremiyor olabilir.
    Test sırasında çıkarabildiğiniz bütün parçaları çıkartın. Çift ram varsa teker teker deneyin.
  • psu kaç w . ekran kartı marka model ne ? 01myavuz unda dediği gibi güç yetersiz büyük ihtimal
  • arkdasımın ki 350w
    benimkisi 300w..
    ama pc arada acılıo kısa bi sure sona donuor vegoruntu gidior..
    sizin dedgnz gibi psu bundan mı kaynaklanıor olabilr diorsunuz :S
    ve bi kac testte yaptım bu arada ramler eksik gozukuor mesela tek ramla acmaya calıstım acılmadı hic bi sekilde .. nası bi cozum yapcam bilmiorm
    yeni parca alsam sornun nerde oldugnu kesin bilemiorum :(
  • Pc nin iç temizliği nasıl? İşlemci fanı tozdan dolduysa yavaş dönüyor olabilir. Yinede ekran kartı ve işlemci fanlarını temizlemenizde fayda var.
  • herhangi bi toz bulnmuor oyle temizlioyum bilgisayarımı 2 haftada bir kontrol ederimm :S
    hala aynı sorunla devm ediyorr
    Tesekkur ederim bilgileriniz icinn..
  • arkadaşım sorun psu da . bazen açılıyor ve güç yetersiz gelip kapanıyor . bide ramların yerlerişni değiştir tek tek ramla dene . güç çekecek şeyleri sök. öyle bi dene
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.