Şimdi Ara

Pc Ssd Çıkarma sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
62
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, benim garip bir sorunum var malesef neyden kaynaklandığını anlayamadım.

Disk kullanımı 100de 100e ulaşıp pc ssdyi çıkarıtıyordu. Pcyi tekrar başlatığımda direkt bios ekranı açılıyodu.

Kasayı açıp sata slotunu ve psudan gekeb güç kablosunu değiştirip bir kaç kez denediğimde sistem açılıyordu. Sorunun ssdden kaynaklandığını düşündüm bu yüzden yeni bir ssd aldm samsung evo 1 tb sata, anakartım sata destekliyor sadece. Bu seferde disk kullanımı artmıyor direkt sistem donuyor yada yine ssd çıkarıyor. Ve kablo değiştirme işlemini yapıyorum. Farklı sata kabloları denedim sonuç aynı. Bilgisayarada yeni format attım acaba virüs vs var mıdır o da değil. Anlayan birileri varsa yardımcı olursa çok sevinirim burada götürebileceğim güvenilir bi yer yok.

• Sistem özelliklerini yazar mısın? Bios güncel mi? Ne zamandan beri bu sorun ile karşılıyorsun? disk 100/100 nasıl ulaşıyor ne yaptığında oluyor bu sorun . Son olarak HWinfo gibi bir program indirip sistem parçalarının durumlarını bir gözden geçirir misin. Mesela 100/100 de ssd kaç derece oluyor ya da mb chipseti kaç derece oluyor bunları ayrıntılı bir şekilde yazman lazım.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.