Ben önümüzdeki yaz yeni bir sistem toplamayı düşünüyorum.Şimdi diyeceksiniz madem yazın toplucaksın neden şimdi konu açıyosun?Şuan elimde bayramda topladığım 350 liram var ve ileride toplayacağım bilgisayar için bir parça almayı düşünüyorum sizce hangi parçayı alsam daha mantıklı olur?
not:Para kalsın toplayacağın zaman üstüne koyarsın demeyin çünkü o para bende kalırsa kesin saçma sapan şeylere harcarım
git döviz şeysine dolara yada euro ya çevir al bitane kumbara at içine kilidi kapa anahtarı (kır at sat ) topladığın parayı içine atarsın şimdiden parça alırsan parça yaza ucuzlıyıcak mantığı kalmaz
quote:
Orijinalden alıntı: mali3596
Ben önümüzdeki yaz yeni bir sistem toplamayı düşünüyorum.Şimdi diyeceksiniz madem yazın toplucaksın neden şimdi konu açıyosun?Şuan elimde bayramda topladığım 350 liram var ve ileride toplayacağım bilgisayar için bir parça almayı düşünüyorum sizce hangi parçayı alsam daha mantıklı olur?
not:Para kalsın toplayacağın zaman üstüne koyarsın demeyin çünkü o para bende kalırsa kesin saçma sapan şeylere harcarım
Maya Takvimini Yanlış Hesaplamışlar , Kıyamet Seneye Kopacakmış Harca Gitsin.
Yarın birinin elini daha öp ama en az 2 tl almalısın . Sonra 352 tl olur , gidip vatanda powercolor 7850 1gb alabilirsin.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme