Şimdi Ara

Pc tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
411
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhaba, geçen ay bilgisayarım bozuldu ve yenisini alacağım. Ama küçük kardeşim olduğu için fazla para veremem. En azından bozarsa ucuz bişey bozsun o büyüyene kadar bişeyler anlamaya başlayana kadar uygun idare eder bişey almak istiyorum 2 yıl kadar kullanacağım. Bi dizüstü bilgisayar buldum 1000 lira

http://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-dizustu-notebook-satilik-takaslik-hediyeli-taksitli-casper-notebook-415606116/detay

bana çok yakın bir yerde ve fotoğraflarda gayet iyi duruyor fiyatıda güzel benim asıl sorum şu. Ben bu bilgisayar ile gta v ya da cs go zula cs nexon zombies oynaya bilir miyim? (Youtubeden aynı parçalara sahip bilgisayarların oyun testine baktığımda yeterli aslında) Olmaz diyorsanız bi sistem önerebilir misiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Up

• Kardeş casper f800 nasildir acaba bi bilgin var mi almayi dusunuyorum da çok kararsiz kaldim

• Çakırosman Ç kullanıcısına yanıt
    Casperin servislerinden çok şikayetçiler ve erken yavaşladığından bahsediyorlar ancak f800 gayet şık bir orta seviye pc aldıysanız sizin yorumlarınızı okumak isterim

• Pc tavsiyesi aslında bunu almak istiyorum yazın 2. El bir şey almıştım fakat onu sattım. Asus ile ilgili bir şeyler söyleyebilir misiniz

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.