Aradasalar ben bu foruma yenı uye oldum bana bütün özelikleri tam olan enfazla 1600 tl gecmicek ve iyi özelikleri bir bilgisayar parcaları soyleyeerk yardım edermısınız ben tam topluyamıyorumda mw3, bf3, nfs run gibi oyunları kaldıracak bir bilgisayar toplarsanız cok tsk ederım ben oyun hastasıyımda yani yardım ederseniz cok makbule gecer
Çevre parçalar olacak mı ? Elinizde monitör hoprlör falan var mı ? Komple bir sistem mi istiyorsunuz ?
Şu haliyle vatandan 2060tl ye alırsınız. Ancak yakında %25 indirim olacak world carda o zaman indirimle birlikte 1650tl civarına alabilirsiniz
cokk saolasın aradasım be nvatan dan alcmıcam zaten abime yolatırıcamda fazla para olmasın dıe sana sordum yıne cok tesekur edrım ama butun oyunları kaldırı demıglmı Gta4,mw3 bf3 nfs run crysis 2 felan hepsini kaldırır değılmı
Evet bu yazdığım sistemle her oyunu en yüksek ayarlarda oynarsın.
ramleri çift kanal yapalım özel soğutma vs olmasına gerek yok 100liraya 2x4gb alınabilir.
ekran kartını netsiparişten 5850 yapalım 310lira
kasayı Aerocool Sixth Element + seasonic 650w yapalım 330lira teknobiyotik.
mekanik disk yerine Ocz vertex 3 120gb SSD yapalım ilerde depolama için mekanik diskte alır.
iyi forumlar
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme