Bildirim
acıl yardım format attıktan sonra usbleri görmuyor acıl yardım
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
usb driver yeniden yükle...usb lerin tamamı tek bir çipe bağlıdır yanarsa hepsi gider..bağımsız değildir...şayet kontrolcü gittiyse çalışmaz..şuda var belki biostan usb aygıtları kapalıdır birde oraya bak... -
güncel chipset driverlerini yüklemeyi deneyiniz -
Anakartınız Nedir?
Biz Yardımcı Olalım -
servis pack olmayan xp kurmadığınız müddetce usb driveri yüklemenize gerek yok.windows usb driverlarını kendi yükler.
yok usb kamera vb donanımdan bahsediyorsanız sürücüleri yüklemezseniz tanınmaması normaldir. -
@bdivrik usb driverları xp elbette yükler ancak aygıt yöneticisinde hata varmı bilmiyoruz belki bir sorun çıkmış ve usb ana aygıtı kısmında ünlem olmuş olabilir..driver yüklerse bu problem ortadan kalkacaktır...genelde dediğiniz gibi sorun olmuyor...bakalım aygıt yöneticisinde usb diye bir kısım varmı :D -
anakart foxconn da donanım ekleden ne diye geciyor usb lerın ısımleri -
Bigisayar Yönetiminden bakıyoruz. Başlat > Çalıştır > compmgmt.msc (yazacaksın) enter.. veya Başlat > Denetim masası > Performans ve bakım > sistem > Donanım > Aygıt yöneticisi
-
bu seri yok denetleyıcısını göremedım mesela -
herhangi bir usb donanım taktığında pc tepki vermiyormu. -
bios tan usb aygıtları kapalı olabilir..normalde görmen lazım...
yukardaki resimdeki gibi disable ise enable yap..onboard usb 2.0 controller diye geçiyor mesela.. -
tsk ederım bakacagım sımdı -
bulamadım olmuyoryaa bot speedı actım n e olur -
tsk ederım sorun cözuldu dibasled olması ımıs
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- akıllı tahta açılmıyor ışık yanıp sönüyor
- bu bilgisayara bağladığınız en son usb aygıtı arızalı olduğundan
- google fotoğraflar galeride gözüküyor
- monitör açılmıyor
- digital vibrance sıfırlanıyor
- hoparlörden ses gelmiyor
- ekran videosu alma
- telefonum şarj olmuyor
- laptop menteşe tamiri
- bilgisayar hızlandırma
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X