Şimdi Ara

Pc toplama site

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.146
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamın aleyküm arkadaşlar. Kısa öz sorayım :
    Amd ryzen 5 1600
    Gigabyte b450m
    Asus rx580 .... gibi parcalar almayi dusnuyorum. Ancaaak arkadaşlardan şoyle bir tavsiye istiyorum : Bir suru site var "incehesap,sinerji,itopya,..." gibi . Bu sitelerden alisveris yapip da sıkıntı yasayan oldu mu ? Olduysa ne gibi sikintilar oldu ? Yardimci olursaniz cok minnettar kalacagim tesekkurler

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• İlgi konulu mesajda bahsi geçen siteler güvenli sitelerdir herhangi bir sıkıntı yaşamazsınız mutlak bütçe ile karşımıza çıktığınızda daha verimli ürünler önerebiliriz.
  • 2000 max 3000 tl . (Ekran ssd ve hdd buldum bi yerden onlar haric )

• Ne kadar ucuz olursa o kadar iyi olur

• Daha cuma günü sinerjiden işlemci anakart aldım suan subede eve teslim edilmesini bekliyorum

İncehesapdan da 120gb jd ssd aldım oda çok güzel geldi

Sunu unutma alcagın siteden kargo parasını ekle mng 16 tl alıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • asko56 kullanıcısına yanıt
    Tesekkurler

• İncehesap tan monitor alıp iade ettim hızlı kabul ettiler fakat destek ekibi insanı kanser ediyor
    İtopya güvenilir fakat arıza çıkarsa Allah a emanet
    İnventus geçen bir kasasına baktım kablolama oldukça kötü
    Heralde şuan en iyisi sinerji

• Kanser etti derken 😀, bir de sinerjiden birsey almadiniz sanirim

• Itopya neden ariza cikarsa sikinti

• Sinerjiden sistem topladim memnunum.

Whatsapdan hizli donus aldim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ORGANIKHOSAF -- 15 Şubat 2020; 14:53:5 >
  • Ben kasa aldim 20 günde geldi sorunlu geldi iade istedim toplama hazir sistemlerde iade olmaz dediler. 2 sorun vardi birini çözüp digerini gorememisler yapmadan gonderdiler üstelik sıfır aldığım daha kullanamadigim sistemin psusunu ONARDİLAR.
    içinden anormal sesler geliyordu degisim yapacaklarina onardilar.
    Bu da en az 10 gun sürdü yani 1 aydan uzun sure binlerce lira verdiğim mali kullanmayi bekledim.

• general4242 kullanıcısına yanıt
    Hangi site

• oyunsever2017 O kullanıcısına yanıt
    Cevap verdiğim üyenin mesajında geçen incehesap.

• Black friday döneminde bilgisayar topladım. Vatan bilgisayar 2 günde kargoladı toplamda 3 günde elimdeydi. Sinerji ilk iş günü kargoladı ertesi gününde elimdeydi. İtopya 3 ya da 4 gün kargolamadı, iptal ettim, iade onayı bile çok geç geldi, hepsiburada bir hafta kargolamadı anında para iadesi gerçekleşti, amazon da ilk iş günü kargoladı ve ertesi gün elimdeydi. Özetle her ne kadar farklı parçalar almış olsam da ben itopyadan memnun kalmadım, sinerji ise çok iyiydi. Ama güvenilirlik olarak hiçbirinde sıkıntı yaşamadım, sadece itopyanın müşteri hizmetlerine ulaşmak imkansız gibiydi.
  • general4242 kullanıcısına yanıt
    Valla hocam bana bunlar oldu , geçmiş olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4A051EBB6 -- 15 Şubat 2020; 18:46:45 >
  • Ben incehesaptan işlemci almıstım sagolsunlar 20 iş günü içinde sorunu halledemediler ve işlemcimin aldıgım ğarayı komple iade ettiker bu iade sürecide 2 iş günü sürdü 22 iş gününde sadece paramı kurtardım

Sinerjiden ekran kartı rx590 iş yerime crucial 120 gb ssd suan kendime b450-a pro max ve r7 2700 aldım mng kargo bügün getiremedi pazartesine kaldı ama hem ucız hemde sorunsuz bir firma

İtopya aman aman uzak durun berbat bir firma vatan ile aynı kafadalar ikiside kazık ve müsterileri sinir krizi geçirmeye oynuyor

İnvebtus ürünler pahalı ama müsteri ilişkileri baya iyimiş ama inventus kalitesini konuşmaya gerek yok

Nanokatalog vatan pc itopya bu firmalardan uzak dur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asko56 -- 15 Şubat 2020; 19:13:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • asko56 kullanıcısına yanıt
    Eyvallah , kalite sinerji demek ki saolun goz onunde bulunduracagim

• Sinerjiden bir şey almadım , itopya çok fazla sistem sattığı için hiç ilgilenmiyor iletişime geçmek için 1 saat telefonda bekliyorsunuz incehesap da ise 1 saat telefonda konuştum adamlarla onlara yasa okudum ancak öyle ikna edebildim yani çok fazla uğraşıyorsunuz fakat 3 gunde paranız hesaba yatıyor

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.