Şimdi Ara

Pc toplamak için prof. yardım arıyorum :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
418
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, mevcut bilgisayarım artık yetmemeye başladı oyunlarda 6fps ile oynamaktan bıktım bir yardım lütfen.

Mevcut donamımım;
    Anakart :Asus M5 A87 R2.0
    Ekran kartı : Sapphire Dual-x R9 270x 2gb DDR5
    İşlemci : AMD FX 6100
    Ram: 8 GB
    120gb SSD HDD
    Sitemim bu şekilde ve değiştirmek istiyorum önerileriniz cidden benim için hayati derecede önemli çünkü kendi başıma pcyi toplayip paramı çöpe atmak istemiyorum.
    Teşekkür ederim şimdiden

• Bütçeniz nedir?

Birde 6fps ile oyun oynamaktan bıktım dediniz 6fpsden fazla vermesi lazım bu sistemin başka bir sorunda olabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MSI afterburner kullanımını öğrenin . Değerleri kontrol edin . 6 FPS almanız imkansız .

• bütçemi 2.000-3.0000 arası ayarlayabilirim. Bilgisayarımı hem kurgu hemde oyun bilgisayarı olarak kullanıyorum. World of warcraft ile örnek vereyim normalde fps düzgün ve kalabalık olmayan yerlerderde 30fps-50fps arası değişiyor ama raide girdigimde 20 kişi ile aynı anda oynayınca 10fpslere düsüyor hele bazen 4 fps 6 fps bile gördügüm oldu. Kurgu yaparkende render süreleri normalden çok uzun oluyor macbook pro larda 3 dk lık render bende 6-7 dkya cıkıyor. Dediğiniz programı kuruyorum hemen bakıyorum nasıl çalıştığına.
  • asagibak A kullanıcısına yanıt
    Wow gibi oyunlarda tek çekirdek performansı ön plandadır.

Tek çekirdek performansı ne kadar iyise sizin için oyundaki fpsde okadar iyidir.

Sadece espor tarzı oyun oynucaksanız
    Tek çekirdek performansı yüksek işlemci bakmak lazım

Ama işin içine render girince ryzen işlemciler bu konuda çok daha iyilerdir.
    Ama onlarda o.c ile anca 4.0ghz fln oluolar.

Biraz daha az FPS alıp daha kısa rendermı istersin yoksa. Daha iyi FPS alıp daha uzun süre rendermı istersin.

Buna göre seçimini yap
    Ona göre toplarız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crysef -- 2 Haziran 2017; 16:55:17 >
  • @crysef Yardımın için öncelikle teşekkür ederim.
    FPS'min oyun oynarken yüksek olmasını daha cok tercih ederim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.