Merhabalar ben sadece kasa toplamak istiyorum fakat anakart ve ekrankartında tam emin değilim. Diğerlerinlen ilgili bi kuşkum yok. Anakartımın ileriye dönük olmasını, ddr2 max8gb 4 slotlu ram yuvalarının olmasını, en az 3 adet PCI slotunun olması, birde alacağım 5+1 veya 4+1 müzik sistemini desteklemesini istiyorum. Bulduğum anakart aşağıda.Başka istediğim gibi (fiyatıda o civarlarda olan) anakartlar varsa önerirseniz sevinirim. Ekrankatınında piyasadaki yeni oyunları açmasını istiyorum örneğin; call of duty 4 gibi. Aşağıda kendime göre bir liste yaptım sizce istediklerime uygunmu?
ekran kartında kararsız kaldım. şöle herşeyi açıcak bişi lazım ama uçuk bi fiyat olmaması lazım
Benim önerdiğim sistem ile Call Of Duty4 oyununu çok rahatlıkla en iyi detaylarda oynayabilirsin. Bu kartı önerirken f/p oranına dikkat ettim tabi ki ama dersen ki ekran kartı için bir 100$ daha verebilirim o zaman sistem aşağıdaki halini alır. Bu sistemle de Crysis hariç bütün oyunları en iyi detaylarda sorunsuz oynarsınız. İşlemci INTEL Core2Duo E6750 2.66GHz, 1333 MHz,4 MB, LGA775 Core 2 Duo işlemci 1 234,82 YTL + KDV
Anakart GIGABYTE P35 DS3L 1 118,00 YTL + KDV
Sabit Disk 250 GB SEAGATE ST3250410AS 16MB Sata2 NCQ 1 89,68 YTL + KDV