Arkadaşlar lütfen yardımcı olun , oyun bilgisayarı olarak Pc toplattım . Windows 7 falan herşeyi içinde yaklaşık 1 yıldır kullanıyorum . Fakat 1 yıldır hiçbir zaman mikrofon çalışmadı , kulaklık takınca ses geliyor fakat benim sesim karşıya gitmiyor ( Skype , CS GO vb.) Çözümü mutlaka vardır fakat bilmiyorum . İstediğiniz ss leri atarım
mikrofonu başka bilgisayarda denediniz mi çalışıyor mu?
mikrofonu kasanın arkasıkndaki kırmızı girişte denedin mi? Belki ön panel bağlantısı yapılmamıştır.
PeerNet*
kullanıcısına yanıt
Hocam öncelikle cevap verdiğin için çok teşekkürler evet , kulaklık kullandığım için telefonda çalışıyor fakat bilgisayarda çalışmıyor aynı kulaklığın mikrofonu . ( Ses geliyor fakat benim sesim gitmiyor )
quote:
Orijinalden alıntı: K120
mikrofonu kasanın arkasıkndaki kırmızı girişte denedin mi? Belki ön panel bağlantısı yapılmamıştır.
Dediğini büyük bir heycanla denedim ama sonucu yine hüsran . Şöyle bişey var . Kulaklığı mic bölümüne taktığımda " kayıt aygıtları " bölümünde mirofon gözüküyor fakat sesime göre yükselik alçalması gereken yeşil bar kulaklık birbirine çarpınca yükselip alçalıyor. Lütfen yardımcı olun
Merhaba, kulaklık ve mikrofon girişi tek jak mı? Aşağıdaki gibi mi yani?
quote:
Orijinalden alıntı: 5tk
Merhaba, kulaklık ve mikrofon girişi tek jak mı? Aşağıdaki gibi mi yani?
Evet hocam . Fakat 2 jaklı bilgisayar kulaklığını denediğimde onla da çalışmadı ( Kulaklık iphone kulaklığı )
Öncelikle tek jak pcye bağladığında kullanmazsın. Çift denediğinde bence mikrofon ile ilgili sorun var. Çünkü önceki açıklamalarında mikrofonun sistemde göründüğünü belirtmişsin. Driverlar ile ilgili sorun olduğunu düşünmüyorum. Tek bir harici mikrofon bulup denemeni tavsiye edeceğim.
Biliyorsundur zaten ama hatırlatmak istedim.
Yeşil: Ses çıkışı Pembe: Mikrofon Girişi Mavi: Digital Ses Girişi
quote:
Öncelikle tek jak pcye bağladığında kullanmazsın. Çift denediğinde bence mikrofon ile ilgili sorun var. Çünkü önceki açıklamalarında mikrofonun sistemde göründüğünü belirtmişsin. Driverlar ile ilgili sorun olduğunu düşünmüyorum. Tek bir harici mikrofon bulup denemeni tavsiye edeceğim.
En yakın zamanda deneyeceğim çok ama çok teşekkürler
quote:
Ya hocam :D Bir girişe hoparlörün yeşil kısmını taktım ses için , pc bu ne diye sorduğunda hoparlör dedim . Sonra kırmızı tarafa kulaklığı taktım ona da mic dedim . Sonra kulaklığın ses veren kısmına üfldiğimde hoparlörden aynı ses çıktı . Sonra çok kısık sesle konuştuğumda hoparlörden sesim çıktı . Olay nedir ? Anlayamıyorum
Bilgili biri yokmu hiç yahu
Playstation GamersP
kullanıcısına yanıt
Demişsin ki; "...Sonra kulaklığın ses veren kısmına üfldiğimde hoparlörden aynı ses çıktı" Diyorum ki; Hoparlöre üflediğinde mikrofon görevi yaptığını mı iddia ediyorsun?
Farz edelim böyle demiyorsun. Kendi sesim bana gelmesin diyorsan işlem değişir :) Veya herşeyi salla ama çayı demle hacı Bende birşey anlamadım
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme