Şimdi Ara

pc toplayacağım yardım edermisiniz..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
411
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1600 1700 arası pc toplamak istiyorum... monitörden tutun mouse a kadar hepsi dahil..

Özellik olarak şunları istiyorum...

Oyun oynamak için olacak..
    ekran kartı ati HD 4890 1gb olmasını istiyorum sanırım çok iyiymiş...
    ana kartı en iyilerinden olsun ki parça değişimi için bidaha anakart değiştirmek istemiyorum...
    4 çekirdek olacak.. (eğer çok pahalıysa çift çekirdekte olabilir)
    4 ve üstü ram..
    bellek okadar önemli değil 3xx gb bile yeter..

pcden pek fazla anlamıyorum.. yardım ederseniz çok sevinirim...

Şimdiden yardımlarınız için saolun..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eseslee1 -- 14 Temmuz 2009; 23:03:55 >

• GIGABYTE MA770-UD3 /DDR2 1200 mhz --- 160 lira
    AMD Phenom II 940 X4 QuadCore (3.0 GHz) 8MB --- 345 lira
    A-DATA 4 GB (2*2) 1066 MHz DDR2 Extreme Ed CL5 --- 125 lira
    SAPPHIRE HD4890 TOXIC 1 GB 256Bit GDDR5 --- 445 lira
    WESTERN DIGITAL 500GB 32MB SATA II C.BLACK --- 110 lira
    SAMSUNG 22x DVD-RW SATA --- 40 lira
    AKASA ZEN 520W 12cm FANLI POWER & 2x12cm FANLI KASA --- 210 lira
    LG W2234S-BN 22" LCD Monitör Siyah 5ms --- 260 lira
    MS S82 Value Pack Kablolu Klavye Mouse Siyah --- 30 lira

1.725 lira kdv dahil.

Fiyatlar:www.exa.com.tr.

Tek yerden yazdım hazır toplanmış vaziyette alabilirsiniz. Ödeme şekline göre fiyat daha da düşük olabilir.

• quote:

Orjinalden alıntı: LEON-X

GIGABYTE MA770-UD3 /DDR2 1200 mhz --- 160 lira
    AMD Phenom II 940 X4 QuadCore (3.0 GHz) 8MB --- 345 lira
    A-DATA 4 GB (2*2) 1066 MHz DDR2 Extreme Ed CL5 --- 125 lira
    SAPPHIRE HD4890 TOXIC 1 GB 256Bit GDDR5 --- 445 lira
    WESTERN DIGITAL 500GB 32MB SATA II C.BLACK --- 110 lira
    SAMSUNG 22x DVD-RW SATA --- 40 lira
    AKASA ZEN 520W 12cm FANLI POWER & 2x12cm FANLI KASA --- 210 lira
    LG W2234S-BN 22" LCD Monitör Siyah 5ms --- 260 lira
    MS S82 Value Pack Kablolu Klavye Mouse Siyah --- 30 lira

1.725 lira kdv dahil.

Fiyatlar:www.exa.com.tr.

Tek yerden yazdım hazır toplanmış vaziyette alabilirsiniz. Ödeme şekline göre fiyat daha da düşük olabilir.

Söyleyecek söz yok

• çok saolun arkadaş yalnız bi sorum var bu pc ye ileride daha fazla ram veya ekran kartı takabilirmiyiz anakart kaldırırmı ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: eseslee1

çok saolun arkadaş yalnız bi sorum var bu pc ye ileride daha fazla ram veya ekran kartı takabilirmiyiz anakart kaldırırmı ?

Ram ekleyebilirsin ama ekran kartını değiştirirsin

Ekran kartını 2-3 tane ekleyebilmek için crossfire ,,, sli destekli anakart almalısın

Bence sli,crossfire gereksiz olur gerek yok bütçen dahilinde yazılabilecek en iyi sistemlerden

• çok saol yardımların için
  • quote:

çok saol yardımların için

Şimdiden hayırlı olsun
  • saolasın ama ekran kartı düşündürüyo pek anlamıyorum ama benim eski pc de ekran kartı yenilettirmeye kalkmıştık ana kartı da yenilemek zorunda kalmıştık bu sorunu en azından yakın zamanda yaşamak istemiyorum bunun için ana kartımın çok iyi olmasını istiyorum... bu yüzden ana karta biraz daha özen göstermeye çalışıyorum...
  • quote:

saolasın ama ekran kartı düşündürüyo pek anlamıyorum ama benim eski pc de ekran kartı yenilettirmeye kalkmıştık ana kartı da yenilemek zorunda kalmıştık bu sorunu en azından yakın zamanda yaşamak istemiyorum bunun için ana kartımın çok iyi olmasını istiyorum... bu yüzden ana karta biraz daha özen göstermeye çalışıyorum...

Anakart am3 destekli yani yeni nesil amd'leride çalıştırıyor kaldı ki amd soket değiştiren bir firma değil senelerdir aynı. Ekran kartıda hd4890'ın en iyi modeli özel soğutuculu toxic.Canavar gibi bir sistem hiç kafanı yorma.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YasoDéSouza -- 15 Temmuz 2009; 0:51:13 >
  • quote:

saolasın ama ekran kartı düşündürüyo pek anlamıyorum ama benim eski pc de ekran kartı yenilettirmeye kalkmıştık ana kartı da yenilemek zorunda kalmıştık bu sorunu en azından yakın zamanda yaşamak istemiyorum bunun için ana kartımın çok iyi olmasını istiyorum... bu yüzden ana karta biraz daha özen göstermeye çalışıyorum...

Bu dediğin AGP sistemden pciex sisteme geçerken olmuştur yoksa anakart değiştirmeye gerek yok

pc toplayacağım yardım edermisiniz..

• Dostum tek slotlu anakart seni üzmez.

CrossFire ve SLI için ali kardeşim açıklama yapmış çok gerekli bulmuyorum bende açıkçası kendim de düşünmedim hiç.

Tamamen masraf... 2ms kaliteli ve iyi çözünürlüğü olan (1920*1200) gibi bir ekran alıcaksın ve en az HD4890 segmentinde iki kartın olacak ki buna ek olarakta, 650-750w civarı harici bir power alıcaksın ki yaptığına değsin yani.

Birde çift kart takınca; tek kartta x16 olan hız çift kartta 8x-8x'e düşüyor, bu seferde x16-x16 destekli bir anakart alman lazım bu da en az 300-350 lira demek.

HD4890 Toxic zaten overclock'lu modeldir ve özel soğutmalıdır. Seni uzun süre götürür merak etme için rahat olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LEON-X -- 15 Temmuz 2009; 0:57:31 >
  • tmm çok saolun arkadaşlar bu pc aklıma yattı inş.. biterslik olmazsa alırım..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.