Şimdi Ara

PC toplıcam iyi performanslı sistem bakınız.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
239
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle selam ilgilendiginiz icin hepinize teşekkür ederim..
    PC toplıyacam c.tesi veya pazar günü almayi düsünüyorum bugunden parcaları belirlersem isimi kolaylaştırmış olucam. Pek fazla bi bilgim yok iyi bir performans istiyorum. Oynadıgım oyunlarda öyle iyi oyunlar degil yani crysis cod falan oynamıyorum. Counter-Strike , Knight-Online , DOTA falan calıstırsa yeterli benim icin. Suanda elimde AGP bi sistem var 2.5 sene önce aldım garantisi yeni bitti. Fakat yazdan beri bu bilgisayardan iyi performans alamıyorum bilgisayarda hiçbişey kurulu degil format atıyorum driverleri güncelliyorum falan gerekli herşeyi yaptm fakat hala bilgisayarda kasma var, oyuna girdikten 10dk sonra kasmaya baslıyor oyunda bilgisayarda. Herneyse ;

Toplamak istedigim sistem, AMD olmalı islemci olarak AMD Athlon 64 x2 4200+ 4400+ böyle birşey düşünüyorum. Anakartı asus alıcam fakat modellerden anlamadıgım icin size bırakıyorum. 350W power suply var üzerinde öyle yaziyor gerçek wattı nedir bilmiyorum. Işlemci, anakart, ekran kartı, ram , power suply alıcam. Bana iyi performans vericek öyle cebimide yakmıcak ne önerirsiniz?

PCI-Express olucak cift cekirdek beni idare etsin bi süre yeter. Bütce : 400 500 YTL Arasidir.

Yardımcı olucak arkadaşlar beni eklerse sevinirim.

tgrldnctrk@msn.com

Bu arada elimdeki sistem beni idare etmiyor onuda elimden cıkarmayı düsünüyorum.

Intel P4 3.0 GHZ
    80GB HDD
    512 MB DDR
    Geforce FX 5500 / 256 MB / 128 Bit
    ATI Radeon 9550 / 256 MB / 128 Bit AGP
    Foxconn Anakart
    COMBO DVD/WR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fraudantel -- 13 Mart 2008; 14:24:25 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Masaüstü Hazır Sistem Kasa
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.