Şimdi Ara

PC toplıyacagım yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
363
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar cok fazla param yok bana rahat oyun oynatıcak bir kasa lazım monitorum ve ek donanımlar var sadece kasa toplanıcak kasa klıfı CD-DVD ryter gibi ufak parcalar elimde var bana beni cok sarsmıyacak rahat oyun oynayacagım ucuz yollu bir kasa tavsiye edebilirmisiniz

• düşünücem teşekkür edderim
  • düsük bütceli bi pc ve fazlada agır kullanmıycam diyosun ikinci el bölümüne bakmanı öneririm 40 tl ye anakart 30 tl ye psu alabilirsin
  • hangi oyunlardan hoslanıyorsun.hangi oyunu oynamak istiyorsun.en az kac fps gormek istiyorsun.bütçen ne
    detaylı anlatırsan yardımcı olabılırız
  • quote:

Orijinalden alıntı: [KING]ByNostra

hangi oyunlardan hoslanıyorsun.hangi oyunu oynamak istiyorsun.en az kac fps gormek istiyorsun.bütçen ne
    detaylı anlatırsan yardımcı olabılırız

+1
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ozantaküs

düsük bütceli bi pc ve fazlada agır kullanmıycam diyosun ikinci el bölümüne bakmanı öneririm 40 tl ye anakart 30 tl ye psu alabilirsin

adama celeron sistem kurdun be yıl olmuş 2012 ...

p4 kullanıyorum
  • verdiğiniz bilgilerden dolayı cok teşekkür ederim daha detaylı bilgi aldım ve istediğim cihaz için bühçemi biraz daha geliştirmem lazım onun için bu fikrimi biraz daha erteliyecegim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sistem Topluyorum Yardım
    19 yıl önce açıldı
    pc toplamak için yardım
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • foruma gizli mesajmı atılıyor ve sadece bu adammı görüyor
    kim bilgi verdi
  • Mesaj olarak bir kaç arkadaş yardımcı oldu sag olsunlar yoksa yorumdan yapılan birşey yok
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.