Bildirim
PC toplıyacagım yardım
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
düşünücem teşekkür edderim -
düsük bütceli bi pc ve fazlada agır kullanmıycam diyosun ikinci el bölümüne bakmanı öneririm 40 tl ye anakart 30 tl ye psu alabilirsin -
hangi oyunlardan hoslanıyorsun.hangi oyunu oynamak istiyorsun.en az kac fps gormek istiyorsun.bütçen ne
detaylı anlatırsan yardımcı olabılırız -
quote:
Orijinalden alıntı: [KING]ByNostra
hangi oyunlardan hoslanıyorsun.hangi oyunu oynamak istiyorsun.en az kac fps gormek istiyorsun.bütçen ne
detaylı anlatırsan yardımcı olabılırız
+1 -
quote:
Orijinalden alıntı: Ozantaküs
düsük bütceli bi pc ve fazlada agır kullanmıycam diyosun ikinci el bölümüne bakmanı öneririm 40 tl ye anakart 30 tl ye psu alabilirsin
adama celeron sistem kurdun be yıl olmuş 2012 ...
p4 kullanıyorum -
verdiğiniz bilgilerden dolayı cok teşekkür ederim daha detaylı bilgi aldım ve istediğim cihaz için bühçemi biraz daha geliştirmem lazım onun için bu fikrimi biraz daha erteliyecegim -
foruma gizli mesajmı atılıyor ve sadece bu adammı görüyor
kim bilgi verdi -
Mesaj olarak bir kaç arkadaş yardımcı oldu sag olsunlar yoksa yorumdan yapılan birşey yok
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X