merhaba yeni pc topluyorum anakartta istediğim özellikler,p4 işlemci cduo, 4 tane hdd var 320gb,750gb,750gb,750gb sata girişi 6 hatta 8 tane olabilir 4 adet optik sürücü takmak istiyorum ram yuvaları olabildiğince olsun ama hem ddr2 hem ddr3 yuvası olsun ki şu anda en doğrusu bu herhalde.optik sürücülerin sata girişli olanı varmı bilmiyorum ama varsa sata girişinden kullanırım o yüzden fazla olsun istiyorum silverstone tj07 kasa alacağım ona uysun dx10 ekran kartlarına hatta dx 10.1 kartlara(yakında çıkacağını söyleyenler var)uysun çift ekran kartı takabileyim pcı yuvalı olsun yani ne takmak istersem müsade etsin şu anda böyle bir seçeneğim var mı yoksa en iyisi beklemek mi ama bekleyecek zamanımda yok idarelik bişeye de para vermek istemiyorum çünkü elimden çıkarmak zor olur sizin düşüncelerinizi bekliyorum.
sanırım herkes 1-2 hafta daha bekleyip X38 lere yonelmeni tavsiye edicektir..
arkadaşlar yardımcı olabilcek kimse yok mu?
Yeni chipset alman her zaman daha mantıklı ama yakın zamanda penry işlemciler çıkacak almışken 45 nm işlemci al hemen demode olmasın.....sonra üzülürsün
Bu işin sonu yok p35 chipset daha yeni çıkmışken x38 çıkacak bu böyle sürüp gider