abi bence o sistem çok pahalı bende senin gibi sistem topluyordum sağolsun arkadaşlar yardımcı oldular harika bir sistem topladık birde bilgisayarcının karşısına gidince ben birşey bilmiyorum sen benim yerime topla deyince tabiri caizse adam köklüyor valla birde şöyle şu şöyle bu böyle deyince adam hoop diyor bu adam birşey biliyor ve tabiki elinde kalmış malları sana veremiyor benden söylemesi şöyle bir hafta bekle forumlarda dolaş epey şey öğrenirsin ve bilerek aldığın mal içine sinerek alırsın. alacağın sistem şimdiden hayırlı olsun...
quote:
Orjinalden alıntı: kaankavruk
Arkadaşlar..yarın bir pc alıyorum..gene bu forumdan bir arkadaş daha önce açtığım bir topicde, bilgisayarcının tavsiyesiyle almamamı ,burda bana toplanabileceğini söylemişti..Onun üzerine size sorma ihtiyacı hissettim..Ama gene konfigurasyonu bilgisayarcıyla yaptık..Sizce nasıl, fiyat performans olarak..yardımcı olabilirseniz sevinirim..Yardımcı oalcak arkadaşlara şimdiden teşekkürler...
AMD 64 bit 3.2 754 Pin Box işlemci Asus K8NE-DLX NFroce 3 512 x2 Kinston DDR ram (bunu sanıyorum en son 1 gb demişti..Hatırlayamıyorum da) 160 GB Seagate SATA 6600 gt Palet(Bu markadan emin deiliz.ama chipi 6600 gt olmasında karar kıldık..Bilmiyorum başka markalar olurmu..) AOPEn H600-B'( Siyah Srever kasa(Gerçek 400 megahertzmiş) Samsung 793 MB 17 inch Pioneer D2 DVD-Rvr Creative 5+1 hoparlör sistemi ve ses kartı Microsoft optic volume pack kalvey ve mouselar
Bu pc'yi 1700 dolar'a alıyorum..12 ayda işte taksit neyse bölerek alacağız..Ne dersiniz yorumlarınızı rica ederim..Eklemeler, marka teklifleri olabilirmi,fiyatları depo fiyatları gözümüzün önünde çıkardı ama bilmiyorum, daha ucuzları olabilirmi?Son olarak farkedermi ama Alanyadayım ben..Yani İstanbul gibi pek seçme şansım yok..
bilgisayar işinde acele etmek ecele gitmekle eşdeğerdir. alacağın ürünlerin fiyatlarını yanlarına yazsaydın bizde karşılaştırma yapabilirdik ve ucuz pahalı vs .. diyebilirdik. ayrıca socket 939 dediğimiz ürün gelecek vaadediyor ,socket 754 ise ben ölümcül bir hastalığa yakalandım gidiciyim diyor.intel ise öldü ,ona üzülenlerin ise gözyaşı tükendi :)) . ekran kartı işi her zaman yaş işdir ama bence 6600gt de biraz kalıcı bir karta benziyor.yani çok aşırı görüntü özellikleri istemiyorsan seni 2 sene götürür.939 bacaklı işlemci ve 1gb lık DDR 500MHZ ramlerle bu sistem kalıcı olur. sisteminin hayırlı olmasın temenni ediyorum.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme