Şimdi Ara

Pc topluyorum,Yardım !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
269
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yeni bir pc alacağım yarı yıl tatilinde şimdiden parçaları araştırmaya başladım.Şimdilik sadece bir bilgisayarcı ile konuştum bana topladı bir şeyler düzgün toplamadı ama ordan almaya pek niyetim yok ama sizlerden istediğim parça tavsiyesi almak.Sistem bu;

İşlemci: İntel Core 2 Quad Q8300 2.50 Ghz
    Ekran kartı: nVidia GeForce 9500 GT 1 GB (128 bit)
    RAM: Kingston 2 Gb ddr2 ( 2 adet: 4 GB)
    Anakart: Gigabayte P31ES3G P31 DDR2 GLAN+SATA 16X
    Kasa: Aopen QF50-L01 ATX KASA SIYAH/GUMUS 350W
    Sabit Disk: 750 GB Samsung 7200 SATA2 32MB
    Monitör: 20'' Samsung 2043SNX+LCD 5MS

Toplam fiyatı 962 $...

Pek kafama yatmadı bu sistem yani en azından benim istediğim 2 GB ekran kartı örneğin;nvidia GTX 295 yada ATI RADEOON D 5870 olabilirdi ama abinin bana dediği ''Şu an elimde hiç 2 GB ekran kartı yok mecburen 1 Gb koyacağım'' dedi.İşlemcinin Ghz'side bana çok az geldi 3.0 Ghz civarlarında olabilirdi.RAM'da problemim yok 4 GB Kingston bana yeter ama bu bilgisayarcı çok iyi bir yer değil sanırım ordan almayacağım galiba.

Sizden de sistem tavsiyeleri istiyorum.Şimdiden teşekkür ederim herkese :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LeqendOfSro -- 27 Kasım 2009; 23:17:40 >

• internetten toplasana sistemini, vatan, exa, hepsiburada .. ne abisi falan kazık onlar kazık.
  • topladığın bilgisayar güzel ancak işlemcinin L2 belleği ne kadar anakartınıda gigabytes alma asus yada sapphire alırsan daha iyi olur senin için parasal yönden sıkıntın yoksa...
  • En fazla 1.800 TL civarlarında verebilirim,ama iyi de olsun istiyorum pc'yi :)
  • Konu açtığınız iyi olmuş.Çünkü 9500Gt için 1gb bellek hiç önemli değil.Şöyleki 1gb'ın dolacağı detaylarda 9500Gt'nin gpusundan dolayı bir kasılma olacaktır.Başka bir açıdan da oyunları full hd çözünürlükte oynayacaksınız diyelim.Hd4890 512mb(512mb versiyonu yok.Örnek vermek açısından) alırsanız,tamam gpu iyi ama bu seferde 512mb'ın dolduğu durumlarda sıkıntı yaşarsınız.Bellek önemini yüzeyselce anlatmaya çalıştım.Umarım yardımcı olabilmişimdir.

AMD-PHENOM II X4 945 AM3
    GIGABYTE-GA-MA770T-UD3P
    HI-LEVEL-2x2 DUAL DDR3 1333
    VTX3D-HD5850 1GB
    SAMSUNG-500 GB SATA2 16 MB NCQ
    LG-W2243S-PF
    DARK-RACER 600 WATT
    1 806,60 TL
    www.gigatek.com.tr (Üye fiyatı.Üyelik ücretsiz.)
    Sizin yazdığınız sistemde dvd-rw olmadığından ben de eklemedim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Acil Oyun sistemi topluyorum ..
    14 yıl önce açıldı
    Sistem Topluyorum Yardım
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.