Şimdi Ara

pc usb oyun kolunu çalıştıramıyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.926
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yeni aldığım powerway marka usb oyun kolunu bir türlü çalıştıramadım. Bilgisayara takılı halde tuşlara basınca usb aygıtı tanınmadı diye bir ileti görünüyor sonrasında hiçbirşey olmuyor. Benzer konuları google da çok aradım ama elle tutulur bir yol bulamadım.
    Not ,Bir de bu yazı çıkıyor:

Bu bilgisayara takılı USb aygıtlardan birisi çalışmadığından Windows aygıtı tanıyamıyor.

• Başka usb girişinde dene. Windows xp veya düşük bir işletim sistemi kullanıyorsan driverını yükle aletin. Bir de alet senin işletim sistemini destekliyor mu kontrol et.
  • her usb girişini denedim, ürünün driver cd si yok ayrıca. İşletim sistemim xp, destekliyordur diye umuyorum ama bilemiyorum. Ben aleti bir arkadaştan aldım.
    Biraz önce şans eseri "generic usb joystick bulundu" dedi ama direk kayboldu:(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hytsvl -- 12 Aralık 2010; 17:08:57 >
  • İnternetten driverını bulmaya çalış. XP çoğu ürünü driverı olmadan tanımıyor.
  • ARıyorum fakat bulamadım bir türlü. Ürün powerway marka ama bilgisayar generic usb joystick bulundu diyor. Dediğim gibi her ikisini de aradım ama bulamadım.(Ayrıca İlgine teşekkürler)
  • Tanımadıysa driver tek çözümdür. Ürünün sitesinde olması lazım, onu bulmaya bak. Yok bulamazsan ben daha ne yapabilirsin bilmiyorum.
  • Haklısın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.