Şimdi Ara

xbox 360 flash belleği görmüyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
1
Favori
7.651
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar xbox 360 arcadem var flash belleği takıyorum ama görmüyor taktıktan sonra girmedik yer bırakmadım ama bir türlü bulamadım flash belleğin ışığı filan yanıyor yani çalışıyor ama bulamadım menude

yardımlarınızı bekliyorum

• sanırım çalışması için flash belleğin fat32 formatında olması lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vico -- 27 Ağustos 2010; 1:29:19 >
  • evet bunu biliyorum zaten fat32
  • My Xbox - system setting - memory gir orda usb bellek çıkar ordan tıkla biçimlendirir sonra görür
  • sorun çözüldü teşekkür ederim
  • arkadaşlar ben hala yapamadım. flash bellek fat32 ama yinede xbox 360 system den memory e girdiğimde görünmüyor flash. ne yapacam yardım edin
  • dashboard sürümü 9199 olacak, yoksa memory kısmında çıkmaz.
  • sorunu hallettim. evet dashboard sürümünü yükselttim gördü. herkese teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: tektamaru

sorunu hallettim. evet dashboard sürümünü yükselttim gördü. herkese teşekkürler

dashboard sürümünü nasıl yükseltecegiz peki ? benim sistemde ne yaptıysam gördüremedim fw 2.0lı makine bugün birsürü para verip aldıgım dvdlerin 1 tanesini bile acmadı flash bellekten bi güncelleme yapılıyormus onun icin ugrasıcam ama bu benim flash belleğimi bile görmüyor. ( NOT : xbox360 hakkında cok yeniyim.)
  • fw 2.0 yeni oyunları görmez fw 3 yapman lazım
  • Updullah

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende de 2009 model Xbox 360 var bilgisayardan oyunu kuralına göre yükledim USB yı fat32 olarak Xbox dan güncelledim.
    xBox sistem ayarları/ depolama kısmında oyunun kapladığı yeri görüyor ama içeriğini görmüyor yani sabit sürücü ye aktarım yapmıyor
    Yardım lütfen...  xbox 360 flash belleği görmüyor  xbox 360 flash belleği görmüyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sayko054 -- 9 Şubat 2020; 16:21:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.