Şimdi Ara

Xbox360 Dahili HDD'yi PC tanımıyor.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.073
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. Forum kurallarını tam olarak bilmediğim için ve xbox bölümü altında "yardım" kısmını bulamadığım için buraya yazıyorum sorunumu. Umarım yanlış değildir yaptığım. Jtag'li bir xbox 360 Slim'im var. Amerika'dan bir arkadaşım bana "Xbox HDD Transfer Cable" getirdi. Fakat ben usb'den bu bağlantıyı yaptığımda pc tanımıyor. Yardım edebilirseniz sevinirim. Saygılarımla.

• [DHTUBE=www.youtube.com/watch?v=C5JV3kRbrYA‎]

eğer oyun atmak için takacaksan uğraşma öyle, ftp ile yüklenebiliyor sanırım. xbox ile arasında ftp bağlantı için herhangi bir modemle veya router la aynı ağda olmaları yeterli. nasıl yapıldığı ise google da aratarak bulunabilir.
  • emre1393 kullanıcısına yanıt
    İlgin için çok teşekkür ederim. Şimdi araştırıp öğrenmeye çalışacağım. İyi çalışmalar.
  • emre1393 kullanıcısına yanıt
    Merhaba ftp ile ilgili işlemleri yapmaya çalışıyordum fakat yeni farkettim ki xexmenu kullanmam gerekiyormuş. fakat benim xbox'ımda şu an xexmenu sorunu var. yani xexmenu'yü açmaya çalıştığımda xbox restart atıyor. şimdi benim elimde büyük ebatlı hdd ise yok. yani mecburen wireless olarak 250 gb dahili xbox hdd'sine bağlanmam gerekiyor. gelin görün ki xexmenu olmadığı için xbox'ın ip'sini bilmiyorum. bundan dolayı da pc'de yeni bir ağ olarak ekleyemiyorum. yardım ederseniz çok teşekkür ederim.
  • hiç kullanmadığım için bilmiyorum, turkcexbox.com forumuna bir sorun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben xbox 360 ın içindeki harddiski kutusundan çıkarıp herhangi bir harici harddisk kablosu ile pc ye bağlıyorum. Başta pc görmüyor fakat xplorer360 vb. Programlar sayesinde pcden harddiske ulaşıp dosya transferi yapıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.