Şimdi Ara

Xbox 360 HDD sini PC ye bağladım şimdi ise Xbox hdd yi görmüyor..

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
5.546
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar biraz önce çalışan 20 gb dan 120 gb da dosyalarımı transfer edeyim diye 20 gb ın yedeğini aldım.(xplorer360 programıyla)
    Sonra içersine hiç bir program atmadan çıkarttım.Xbox 360 a bağladım.Hard disc görünmüyor.
    Sonra çalışan 120 gb lık hdd im içinde de bir profil vardı onuda yedekliyim dedim.Onun içersine de bir dosya atmadım.Ve oda şu anda xbox 360 a bağlayınca görmüyor.3 tane xbox 360 a bağladım aynı sonuç.

Böyle bir sorun yaşayan var mı?
    Ne önerirsiniz?
    Birde hddhackr programını kullanmasını bilen var mı. .bin dosyasını ile flashlamayı düşünüyorum, son çarem o kaldı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BİG KİNG -- 27 Kasım 2009; 21:06:42 >

• quote:

Orijinalden alıntı: BİG KİNG

Birde hddhackr programını kullanmasını bilen var mı. .bin dosyasını ile flashlamayı düşünüyorum, son çarem o kaldı...

forumda bir arkdasimiz yazmıstı bende pcye kaydetmiştim oldugu gibi veriyorum..
    _________________________________________________________________________________________

öncelikle bir adet usb bootable flashdisk hazırladım.

içine (250 gb) hdss.bin dosyası ve hddhackr son versiyon (v1.22) attım.

kasada bağlı olan bütün hdd ve dvdrom ne varsa kabloları çıkardım sadece wd yi taktım.

boot yapıp msdos ekranına (hddhackr) yazıp enterledim.

anakarta olan sata portlarının listesi geldi ve hdd ismi ekranda belirdi. hangi porta ise port numarasını girdim.
    eger no pata devices gibi bir hata alırsanız. (bios ayarları ve anakart uyumluluğunu kontrol edin.)

daha sonra firmware,restore,dump işlemlerinde hangisini yapmak istediğimi sordu firmware için (f) girip onayladım.

akabinde hddss.bin dosyasının yerini sordu. flashdiske atarken ismini (hddss.bin) olarak değiştirmiştim onuda girdim.

ertesinde fw yedek dosyası ismi girmemi istedi (wdyedek.bin) olarak girdim.

son olarak partition oluşturmak istiyormusunuz diye sordu. (0/1/3) partitionlar gibisinden bende oluştur dedim. Eğer partition oluşturursanız diğer hdd den dosya aktarımı işinizi kolaylaştırıyor. ve xbox a takınca direk görüyor. (format atmamızı istemiyor)

partitonları oluşturdu firmware yaptı ve ekrana turn off computer yazısı geldi bilgisayarı kapatın 10 saniye sonra disk hazır dedi.

not: önceki yazılarda bilgisayarı açtıktan sonra tekrar hddhackr yapıp diski xboxda kullanabilirsiniz yazısı gelecek diye okudum fakat bu sürümde işlemi tekrarlayınca aynı işlemin tamamını tekrar yapıyor.

yani bu işlemi bir sefer yapınca direk xbox takıp kullanabilirsiniz.

umarım bu işlemi yeni yapacaklara faydalı olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AL[e]N -- 28 Kasım 2009; 13:37:16 >

• 1-Bootable usb nasıl oluşturdun?
    2-MS-dos değildewin xp üzerindne işi halledemezmiyim.
    3-Benim sistem AMD buna uygun bir version kullanmam gerekir mi?
  • pm
  • C.R.U.I.S.E.R nickli arkadaş sağolsun verdiği adresden olayı çözdüm.120 lik olanı kurtardım format vs attım.Şimdi 20 gb lık içinde profillerimin olduğu hdd yi kurtarmaya çalışacağım onun içinde verielr olduğu için biraz daha dikkatli olmam lazım.

"Sorun tam anlattığın gibi işte çözümü

http://www.xboxhacker.net/index.php?topic=12062.0

Sorun bilgisayarın harddiskte korumalı alan yapan bir dosya oluşturması vs birşeymiş. "
  • Çözdüğüne sevindim. İnşallah diğerini de tez zamanda yaparsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: C.R.U.I.S.E.R

Çözdüğüne sevindim. İnşallah diğerini de tez zamanda yaparsın.

120 gb ı hallettimd e 20 gb ı halledemiyorum markası segate olduğu için hiç kims eona uygun program yazmamış.Öff amma iş yaaa...Dünden beri uğraşıyorum...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yok olmuyor.Bana bir tane seagate marka 20 gb lık xbox 360 hdd si lazım ki onun içindeki kodları alıp benimkine klonlıyım.

Ahh ahh ömrüm gitti şu bilgisayar işlerine...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BİG KİNG -- 29 Kasım 2009; 21:45:23 >
  • Olayı çözdüm,eski dosyalarımıda kurtardım :up:

Profilim geri geldiğnii gördüğümdeki halim süperdi 4 günlük uğraşın ardından sanki dünyayı kurtarmış gibi bir his :mrgreen:

Olayda aslında çok kolaymış ben aslında göz yapayım derken kaş çıkartmışım ondan dolayı uğraştım yoksa ilk baştan mhhd ile 2 tuşa basmak ile hallolucak bir şey miş.

Bu arada bu işlerle uğraşırken banlanmış live profillerinin kilidini açmayı da öğrendim 8-)
  • quote:

Olayı çözdüm,eski dosyalarımıda kurtardım :up:

Profilim geri geldiğnii gördüğümdeki halim süperdi 4 günlük uğraşın ardından sanki dünyayı kurtarmış gibi bir his :mrgreen:

Olayda aslında çok kolaymış ben aslında göz yapayım derken kaş çıkartmışım ondan dolayı uğraştım yoksa ilk baştan mhhd ile 2 tuşa basmak ile hallolucak bir şey miş.

Bu arada bu işlerle uğraşırken banlanmış live profillerinin kilidini açmayı da öğrendim 8-)

kilidini açmak derken ?
  • BİG KİNG geçmiş olsun bu bayramda baya çalıştın :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: HyperioИ

quote:

Olayı çözdüm,eski dosyalarımıda kurtardım :up:

kilidini açmak derken ?

Yani normalde banlana live accout direk uncorpt daha diye gözüküyor savegamleri vs oynıyamıyorsun.
    Onun çözümünü buldum demek istedim.

Bu aradapiyasa offline oyun updateleri çıkmış oda baya güzel live a girip updatleri çekemediğimiz için direk toptan updateleri ykliyebiliyoruz...

• arkadaşlar lütfen yardım bende 120gb toshiba hdd var live den ban landım ve ban olayını atik elektoronicten açtırdım banlanmadan evel ki profilim ve puanlarım hdd den silindi herhalde ? pc aracılıgı ile hdd ye live oyunları atıp oynuyordum yanınışbir sey yaptım galiba hdd in partition 3 bölümündeki connet klasörüne giremiyorum arkadaşlar ne yapa bilirim ? hdd yi sıfır haline getirebilirmiyiz yardımınızı bekliyorum
  • BIG KING pm attım.
  • bıg kıng arkadaşım niye yardımcı olmuyorsun ? ben liveden banlandım ve banlanan live profilimi gerinasıl ne gibi işlemlerle yapabilirim açıklarsan sevinirim hdd den ban olayınıda kaldırdım ama hdd yi pc ye bagladıgım zaman banlanan kısımlara mudahale edemiyorum MHHD en bahsetmişsin nasıl yapıldıgını yazarmısın 120gb toshiba
  • quote:

Orijinalden alıntı: alperrenkli

bıg kıng arkadaşım niye yardımcı olmuyorsun ? ben liveden banlandım ve banlanan live profilimi gerinasıl ne gibi işlemlerle yapabilirim açıklarsan sevinirim hdd den ban olayınıda kaldırdım ama hdd yi pc ye bagladıgım zaman banlanan kısımlara mudahale edemiyorum MHHD en bahsetmişsin nasıl yapıldıgını yazarmısın 120gb toshiba

http://www.360-hq.com/xbox-tutorials-113.html

http://translate.google.com.tr/translate?js=y&prev=_t&hl=tr&ie=UTF-8&layout=1&eotf=1&u=http%3A%2F%2Fwww.360-hq.com%2Fxbox-tutorials-113.html&sl=en&tl=tr

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.