Şimdi Ara

PC ve ağ güvenliği için tavsiyeleriniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
367
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evdeki ağı ve PC'yi çok iyi korumama rağmen bugün yabancı bir takım ipler tarafından ağıma girildi ve belki de bilgilerim çalındı.Güvenlik duvarı alarm verir vermez herşeyi kapatıp fişi çektim ve modem dahil herşeyi sıfırlayıp yeniden kurdum modem arayüzünde açık farkettim onu kapattım şifrelemesi en üst düzeyde bütün güvenlik ayarları en üst düzeyde şu anda . Bundan sonra böyle bir olayın tekrarlanmaması için ne yapmam gerekiyor ? Bazen tarayıcıda ünlem çıkıyor adres çubuğunda bu sayfadaki bazı şeyler şifrelenmemiş diye (twitter,youtube vs.) tamamen şifreli bağlantı üzerinden nasıl bağlantı kurabilirim ? şu an avira internet security suite 2015 var ana makinede diğer makinanın özellikleri biraz düşük olduğu için kasma yaptı.Kastırma yapmayacak antivirüs-anti malware spyware ve firezone programları önerilerinizi bekliyorum

Not: Orijinal windows kullanıyorum bütün güncellemelerim tam açık oluşturabilecek bütün ayarları devredışı bıraktım portların çoğu kapalı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UltimateEchelon -- 23 Ocak 2015; 2:27:51 >

• Bence sanal bir pc kurun bunun uzerindn internete cikin sanal yarattiginiz ortamda onemli veri olmayacagi icin riskiniz olmaz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bazı standart ayarları düzenlemeniz ve ekleme yapmanız lokal ağ için özellikle güvenliği artıracaktır. Buradaki maddeleri inceleyip eksik olduğunu düşündüğünüz ayarları yapabilirsiniz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.