Hayırlı akşamlar arkadaşlar, Ufak bi yardımınızı isticem işletim sisteminden falan fazla anlamıyorum bilgisayarımın, bugunlerde oyun oynama istegi sardı beni ...
Sizden Ricam benim bilgisayarıma göre önerebileceginiz oyunlar var mıdır ?
Sadece araba yarışı (drift ve modifiye agırlıklı ) oyunlar soruyorum ( Logitech DFGT direksiyon ile oynanılacak )
Sistemimin özelliklerini aşagıda belirticem umarım yardımcı olursunuz teşekkürler...
Not; LFS yi oynuyorum arkadaşlar ama araba çok savurdugu için drift yapma imkanım olmuyor direksiyonla ;-)
quote:
Orijinalden alıntı: SeR7SeR
Hayırlı akşamlar arkadaşlar, Ufak bi yardımınızı isticem işletim sisteminden falan fazla anlamıyorum bilgisayarımın, bugunlerde oyun oynama istegi sardı beni ...
Sizden Ricam benim bilgisayarıma göre önerebileceginiz oyunlar var mıdır ?
Sadece araba yarışı (drift ve modifiye agırlıklı ) oyunlar soruyorum ( Logitech DFGT direksiyon ile oynanılacak )
Sistemimin özelliklerini aşagıda belirticem umarım yardımcı olursunuz teşekkürler...
Not; LFS yi oynuyorum arkadaşlar ama araba çok savurdugu için drift yapma imkanım olmuyor direksiyonla ;-)
need for speed 2 var modifiye yapılabiliyor need for speed most wanted var ondada yapıla biliyor kısacası need for speed serisi blur var da pek emın degılım pc nın kaldıracagına
teşekkür ederim hocam daha farklı bi oyun yok sanırım :)
malesef :(
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme