Şimdi Ara

Pc ve/veya Mobil frp Tarzı Oyun Önerisi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
683
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Mobili tercih ederim ama her iki platform için de önerebilirsiniz. Sanırım FRP deniyor hani eski grafikli kuş bakışı ve çok detaylı olan oyunlar. Ama detayı çok olanlardan önermeyin lütfen. Örnek isterseniz Battle for Wesnoth'u severim onun gibi bir şeyler önerebilirsiniz. Türkçe desteği veya Türkçe yaması yoksa İngilizcesi ağır olmasın. (Battle for Wesnoth FRP değil galiba ama yine de Battle for Wesnoth'tan daha gelişmiş ama benzer tarz önerebilirsiniz.)

• Sıra bazlı strateji demiş, Heroes: Might&Magic serisine bir bakın isterseniz.

• goodorevil kullanıcısına yanıt
    Oyunu Google Play Store'da arattım ama böyle bir şey çıktı oyun böyle mi yoksa Battle for Wesnoth gibi mi? Oyuna bakıp incelicek zamanım yok bu aralar. Pc ve/veya Mobil frp Tarzı Oyun Önerisi
  • Hocam normalde PC'de olan bir oyun. Battle for Wesnoth'u da bilmiyorum ama google'dan bakınca aklıma direkt Heroes: Might&Magic serisini getirdiği için yazmak istedim.

• goodorevil kullanıcısına yanıt
    Üzdü ya Battle for Wesnoth gibi arazi içerisinde oynanmıyor. Telefondan oynamak daha pratik ve rahat oluyor. Cevap için yine de teşekkür ederim bakalım bulabilecek miyim başka
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.