Şimdi Ara

PC Vs PS4 Fiyat/Performans

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.533
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Normal koşullarda Macbook Pro ve PS3 kullanıcısıydım. Ancak artık PS3 sattığım için oyuncu yönümü MBP ile tatmin etmeye çalışıyorum

Sistemin ekran kartı 1gb Nvidia GT650M olduğu için oynadığım bi çok oyunu (tabiki mac e çıkan) yüksek ayarlara alıp çalıştırabiliyorum.. Ama tahmin edersiniz ki sıcaklık 80 derecelere çıkıyor ve fanlar maksimum hızında döndüğünden korkutuyor açıkçası..

Bende fiyatlar yüzünden PS4 ü biraz düşsün diye bekleyeyim dedim ama (bir süre dolarda malum) bu fiyat aralığında gidecek belli ki. O sebepten de bu konu başlığını açtım

Sorum şu arkadaşlar, eski bir masaüstü kullanıcısı olarak dizüstüne geçtiğimden beri uzak kaldım OEM mantığından. Hangi parçaların ne kadar olduğu, ne ile uyumu söz konusu olduğu vs. vs. hakimiyetim kalmadı. En son ekran kartım Ati IceQ HD4850 idi (5 sene veya daha fazla oldu sanırım) siz düşünün..

Ve şuan ki PS4 fiyatının 1500TL olduğu düşünülürse sizce bir sistem toplayıp aynı fiyata daha iyi grafiklerde bir oyun oynayabilmem mümkün müdür? Eğer bu mümkün ise toplama sistem tavsiyesinde bulunabilirseniz sevinirim. (İkinci el fiyatları üzerinden düşünürseniz daha uygun olacaktır benim için, parçaları forumdan toplayacağım.)

Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler

Saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tydd -- 22 Ocak 2014; 11:56:22 >

• 1500tl toplanır ancak mönitör dahilse pek olmayabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: thunder_ozi

Merhaba arkadaşlar,

Normal koşullarda Macbook Pro ve PS3 kullanıcısıydım. Ancak artık PS3 sattığım için oyuncu yönümü MBP ile tatmin etmeye çalışıyorum

Sistemin ekran kartı 1gb Nvidia GT650M olduğu için oynadığım bi çok oyunu (tabiki mac e çıkan) yüksek ayarlara alıp çalıştırabiliyorum.. Ama tahmin edersiniz ki sıcaklık 80 derecelere çıkıyor ve fanlar maksimum hızında döndüğünden korkutuyor açıkçası..

Bende fiyatlar yüzünden PS4 ü biraz düşsün diye bekleyeyim dedim ama (bir süre dolarda malum) bu fiyat aralığında gidecek belli ki. O sebepten de bu konu başlığını açtım

Sorum şu arkadaşlar, eski bir masaüstü kullanıcısı olarak dizüstüne geçtiğimden beri uzak kaldım OEM mantığından. Hangi parçaların ne kadar olduğu, ne ile uyumu söz konusu olduğu vs. vs. hakimiyetim kalmadı. En son ekran kartım Ati IceQ HD4850 idi (5 sene veya daha fazla oldu sanırım) siz düşünün..

Ve şuan ki PS4 fiyatının 1500TL olduğu düşünülürse sizce bir sistem toplayıp aynı fiyata daha iyi grafiklerde bir oyun oynayabilmem mümkün müdür? Eğer bu mümkün ise toplama sistem tavsiyesinde bulunabilirseniz sevinirim. (İkinci el fiyatları üzerinden düşünürseniz daha uygun olacaktır benim için, parçaları forumdan toplayacağım.)

Saygılar

2000 TL'ye PC alırsın 2 yıl kullanırsın, 1400 TL'ye konsol alırsın 8 sene oynarsın.

*PS4 oyunları + PSN+ yılda 300 TL diyelim 300*8 2400 TL'ye 8 sene

• Kardeş,

Nasıl oyunlar oynamayı seviyorsun?
  • quote:

Merhaba arkadaşlar,

Saygılar

PS4 fiyatı uzun süre şu anki fiyatını koruyacaktır, ürün daha yeni çıktı piayasaya, büyük bir fiyat düşüşü beklemek boşuna olur.. :) Dolar da düşmez kolay kolay, aksine daha da yükseliyor.. Beklemek kardan çok zarar demektir bana göre.. 1500 liraya monitör dahil değilse gayet iyi bir sistem toplanıp, en kötü PS4 seviyesinde grafiklerle oyun oynaman mümkündür..

• ReDDoG kullanıcısına yanıt
    Açıkası şuan da Starcraft 2 ve Diablo 3 oynuyorum. Ama FPS oynamayalı epey uzun zaman oldu. Özellikle bi BF4 baya dikkatimi çekti online bazında.. Ama bu tüm oyunlar kesinlikle PC de olduğu gibi konsolda tat vermiyor ve klavye mouse benim vazgeçilmezim serilikte.. Oyüzden Strateji, RPG, FPS ne derseniz dahil oluyor böyle bakınca..
  • xWitchKingx kullanıcısına yanıt
    Monitör üm yok fakat çıkartabiliriz sistem tavsiyesinden, ekstra bir tane alana kadar 106 FullHD tv var oradan devamlılığı sağlarım bir süre
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Öncelikle evet benim de PS4 hakkında fikirlerim bu yönde. Fakat monitör ü çıkarttığımda toplayacağım 1500TL lik sistem bana "en kötü PS4 seviyesinde grafik" verecek ise hiç girmem PS4 alıp "Devilmaybad" nickli arkadaşımızın bahsettiği gibi kafam rahat bi 3-4 sene kullanırım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tydd -- 22 Ocak 2014; 17:23:10 >
  • quote:

Öncelikle evet benim de PS4 hakkında fikirlerim bu yönde. Fakat monitör ü çıkarttığımda toplayacağım 1500TL lik sistem bana "en kötü PS4 seviyesinde grafik" verecek ise hiç girmem PS4 alıp "Devilmaybad" nickli arkadaşımızın bahsettiği gibi kafam rahat bi 3-4 sene kullanırım..

Hiçbir alet klavye ve fare'nin verdiği rahatlığı ve seriliği veremez zaten
  • ps4 al.ayni fiyata uzun vadede ps4 kadar performans vericek sistem toplaman zor.mesut cevik toplamisti bir tane 1600 e filan ama dedigim gibi iki sene sonra o bilgisayar ps4 kadar grafik versede performans sorunlari artacaktir her gun.klavye ve mouse ps4 e takabiliyorsun sanirim onu bir arastir.oyun tercihin bilgisayara daha yakin ama macinde oynayabilirsin,gt 650m fena bir mobil kart degil. bir sure goturur seni.notebook sogutuculardan al bir tane.
  • ps4 anca seneye alınır, karaborsası kalkacak, 20-30 tane oyun çıkacak, bence pc al
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.