Şimdi Ara

PC yandı.! [[ YENİ GELİŞMELER VAR ]] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
1.713
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Siz siz olun güvenliğinizi alın. Durduk yere bir sürü iş çıktı. PC yi şimdi arkadaşın Bilgisayarında deneyimmi parçaları yoksa hiç dokunmayayımmı ?
  • Sadece PSU'yu değiştirip kontrol edebilirsiniz. Ama PSU seninkisinin aynısı ise?
    Aynısı olduğunu var sayarak yazıyorum.
    PSU'yu değiştir ve bilgisayar açılıyorsa sorun yok demektir. Sadece bir PSU alıp ucuz bir şekilde işin hallolmuş olur. Bu arada hatırlatmak isterim.!
    Monitör ne durumda bir bilgin varmı? Eğer ondada arıza varsa zaten görüntü vermeyecektir.
    Sen en iyisi arkadaşının orada Moitörünüde kullanarak PSU yu değiştir ve durumu gör. Eğer çalışmıyorsa hiç dokunma daha fazla hasara zarar verebilirsin. Umarım "Ana kartın CHIP setlerine bir şey olmamıştır.!"

Kolay gelsin ve tekrar geçmiş olsun..
  • mesela bizim mahllede trafo patladı ve yanındaki dükkanlarda hasar oluştu tek idaresi tüm hasarı ödeyecek... onun gibi sorumlular belli ise tazminat talep edebilirsnizi ama öncelikle tesbit yaptırmanız gerekmektedir aksi halde bundan olup olmadığını ispatınız zorlaşır...
  • Garanti kapsamına girmez. Tek e başvurman lazım bunun için ama onların elinde de olan birşey değil. Tek sorumluluk evi sigortası falan varsa onlara aittir sanırım.
  • ssanki hiç birşey olmamış gibi durduk yerde yanmıs gib i gösterirsen belki yerler...yine de bi dene istersen..haberin yokmuş gibi yap...
  • quote:

Orjinalden alıntı: atmacax_murat

ssanki hiç birşey olmamış gibi durduk yerde yanmıs gib i gösterirsen belki yerler...yine de bi dene istersen..haberin yokmuş gibi yap...
    güzel klasik türk mantığımız, olsun eleştri değil yanlış anlama da genetiğimiz de var bu....

• quote:

Orjinalden alıntı: atmacax_murat

ssanki hiç birşey olmamış gibi durduk yerde yanmıs gib i gösterirsen belki yerler...yine de bi dene istersen..haberin yokmuş gibi yap...

Valla evde oturuyordum bu aletten birden dumanlar çıkmaya başladı. Sanırım kısa devre oldu. Klasik
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ramazan EREN

quote:

Orjinalden alıntı: granddevil

kamyoncuya dava ac tek bu sekilde sucsuzdur bence....

TEK sucsuz olabılır ama o kamyoncudan dıregın parasını alacaklarına emın olabılırsın.
    belkı dıregın parasınıo alırken hasara onlarıda eklerler kım bılır.
    bızım mahallede bole bısı olmustu adamdan dıregın parasını aldıklarını soyledıler

bundan suphen olmasin....
  • hocam bizdede buna benzer bişe olmuştu burdakiler dolapların tv lerin felan parasını tek ten almıştı dilekçe yoluyla alınabiliryani avrupa sıtandartlarına göre kabloların yerden gitmsei gerekir bu senin suçun değil
    bu tür ve buna benzer bahanelerle tek ten tahsil edebiliyosun oda direği yıkandan tabii

bu aynı şey gibi oldu ahçı bahçıcana, bahçıvan hizmetçiye, hizmetçi uşağa, sonra hepsi uşağa
  • quote:

Orjinalden alıntı: tembel er
    bu aynı şey gibi oldu ahçı bahçıcana, bahçıvan hizmetçiye, hizmetçi uşağa, sonra hepsi uşağa

• quote:

Orjinalden alıntı: granddevil

kamyoncuya dava ac tek bu sekilde sucsuzdur bence....

eet ya millete bakkalda ehliyet veriyorlar artık

pee.... eskiden ehliyet mi vardı
  • Üzüldüm Geçmiş Olsun
  • gecmiş olsun.benimde 1997 de calıstıgım iş yerinde bulunan trafomuza yıldırım dusmustu.cok garip bi olay.tv lerde soylerlerdi.basıma gelince anladım.demekki normal bişeymiş.
    elektronik esyalarınm bircogu bozuldu.bilgisayarıma gelince;monitor gitti.boardda bazı kısımlar yanmıstı.com girislerinin tumu yanmıstı.IO kartı takarak kullanıyordum, bilgisayarda 8 com 2 yazıcı girisi görunuyordu.mauseyi com girisli kullanmak zorunda kaldım.com girisleri devamlı cakıstıgı için win95 te bayagı bi bogusuyordum .cd-rom da yoktu windows kurmak ve cakısmaları manuel gidermek bir ölümdü.amaşimdi iyiki dusmus diyorum.bilgisayar hakkında bana cok sey ögretti
  • Yazmayı unutmuşum, tekrar yazmam gerektiğini hissettim.
    Arkadaşım Bu elektrik kesilmesine meydan veren unsur neyse? ( Bu durumda KAMYON Şoförü oluyor.) Bunu mutlaka karşılaması lazım.
    Sen TEK'e dilekçeni ver ve bu durumdan zarar gördüğünü vede zarar gören cihazlarının listesi le birlikte şikâyetini bildir derim.
    TEK bu durumla mutlaka ilgileniyordur ve Kamyon Şoförünü mutlaka dava etmiştir/edecektir seninkiside bu davanın içinde olacağından şüphen olmasın. Ama mutlaka davayı takip et derim. Adamlar senin paranı karşı tarafdan alırlar ve almadık deyip ceplerine atarlar. Bu durumda sana tek şey kalır.! Davanın kararını iste onlardan yoksa Avukat'a vereceğini vede olayı mahkemeye taşıyacağını bildir. Yani işi takip et ve sessiz kalma.!
    Ben olsam bu 10 yılda sürse işin peşini olumlu veya olumsuz, mutlaka takip ederim..
  • Anlıyorum..!
  • bizim mahalledede elektrik dalgalanması olmuştu.
    Lodos vardı..
    Monitör birden dalgalanmaya başladı..
    ben hemen kapadım pc yi..
    Bizim sokakta tekstilciler var
    6-7 tane pc si yanmış adamın bu olaydan..
    elektrik şakaya gelmez..
  • bizim mahallede elektrik dalgalanması cok oluyor.benim buzdolabı 2 kez bozuldu tv 4 kez.komsularımında öyle.kac kez teke bildirdik .sonuc 0.dusunun mahallede boyle bir elektrik olayı oldugunda direklerdeki kutularda sigortalar varmış onlar yanıyor bozuluyor.meger onlar bize aitmiş.elektrikci cagırtıp tum binanın elektrigini yaptırıyoruz.bir bizim bina olsa anlıycam sokaklarda o gun elektrikciler tur atıyor.onlarda alıstı artık.o gun mahalleden ayrılmıyolar.Teke anlatıyoruz durumu ;o sizin kotu malzeme kullanmanızdan diyor.bu kadar sacma bir konuyu yazdıgım için utanıyorum.kendime

• Üzülerek söylüyorum. Yanan elektronik eşyalarının hiçbiri garanti kapsamına kesinlikle girmez.

EDIT: Kamyon şoförüne dava açabilirsin. Ama kaç yıl sürer bilemiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YBAGCI -- 20 Mart 2005, 10:15:19 >
  • kardeş kamyoncu direğe çarpmış ama ana trafonun nasıl sigortası atmayıpta eve kadar elektrik geldiğini anlamadım eger senin pirizde topraklama yoksa TEK e dava açsanda değişmez ama varsa kesin açmalısın.eger dava ile ugraşmak istemiyorum diyorsan parçaları sökmelisin ve tek tek başka bir pc de denemelisin.........bu arada geçmiş olsun arkadaşım kimsenin basına gelmemesi dilegi ile.......

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ImAgiNaRY -- 20 Mart 2005, 10:36:26 >
  • kardeş geçmiş olsun;
    bizde bunu ders alarak hemen sigorta şirketine gidip mahalle direğimizi ve ev aletlerimizi kamyon çarpmalarına karşı siğorta yapmamız gerekiyor ne olur ne olmaz bugün sana yarın bize türk sigortacılık tarihi için bir milat bu bir çığır
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.