Şimdi Ara

PC yandı.! [[ YENİ GELİŞMELER VAR ]] (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
1.713
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

başka ne diyelim
  • quote:

Orjinalden alıntı: CEOBilisim

Merhabalar.!

Mahallenin elektrik direğine kamyon çarptı. Artık ne olduysa evde 2 tv, 1 buçuk milyarlık bilgisayarım vs. yandı. Ne yapabiliriz. Garantiye girermi acaba.

geçmiş olsun yaw,

garantiye girmez ama
  • Gécmis Olsun..
  • Bu ups bu tür olaylar için önemli insanın başına gelebilir bi şekilde dikkat etmek gerekiyor.
    Geçmiş olsun arkadaş.
  • geçmiş olsun

eğer zararın büyükse ve pc yi aldığın yerle ara iyi ise, KİTAP GİBİ abimizin dediği bigi pc ni aldığın yere götür..

belki sana bi kıyak yapar

biz pc yi ilk aldığımızda ana kart ve ram i yanlışlıkla yakmıştık

sağolsun, pc yi aldığımız arkadaş garanti kapsamına sokup yenilerini vermişti...

bol şans
  • quote:

Orjinalden alıntı: CEOBilisim

Merhabalar.!

Mahallenin elektrik direğine kamyon çarptı. Artık ne olduysa evde 2 tv, 1 buçuk milyarlık bilgisayarım vs. yandı. Ne yapabiliriz. Garantiye girermi acaba.

Arkadaşlar şimdi ben pc yi arkadaşın evinde arkadaşın psu ile deniyordum ki çalışmadı. İşlemcinin fanı kısa süre dönüyor ve duruyor. Anakartta sadece sata hdd, ekran kartı ve ram takılı olarak deniyorum. Arkadaşın psu su yetmiyor olabilirmi. 230watt yazıyor. Bendekinde 300watt yazıyordu.
    Kasada psu dışında gözle görülen hiçbir sorun ( şişmiş kondansator, patlayan yollar vs. ) yok. Aklıma ilk gelen arkadaşın psu yetmemesi.! Arkadaş gigabyte s648 + celleron 2,4 + dvd rom+ cdrw kullanıyo. Onun pc yi çalıştırıyor. Benim pc nin sadece fanını kısa süre döndürüyor.!

• Bu arada benim ilk kullandığım kullanıcı adım c_dikmen dir. Bi sorun çıktı. moderator arkadaşlar yardımcı olanakadar CEOBilisim nickini kullanıyordum.! Saygılar
  • belki bi kaç parça yanmamıştır.bi test et.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.