Şimdi Ara

PC yardım için maddiğ durumum yok elinizde kulanmadığınız ram işlemci vb varsa....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
1
Favori
905
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. Maddi durumum kötü. Pentium işlemcili bilgisayarımla bir şey yapamaz oldum. PC çok yavaş. Sizden ricam kullanmadığınız RAM, HDD gibi parçalar varsa bu şekilde bir sistem toplamak istiyorum. Dying Light, Black Ops, AC: Black Flag tarzı oyunlar oynamayı çok istiyorum. Aranızda yardım etmek isteyenler varsa aşağıdaki numaradan bana ulaşabilirsiniz. Yoksa da canınız sağolsun. :)
    Tel: 05469448057

• kaç yaşındasın
  • jackal___61 kullanıcısına yanıt
    16 yaşındayım abicim
  • quote:

Orijinalden alıntı: darknessdestan

16 yaşındayım abicim

ben 16 yaşımdayken kazandığım para ile sıfır pc almıştım :) sene 2007 de
    abicim ama ben okuyorum çalışmayı denedim kuaför e gitim okul olunca zor oluyor bende isterim hem okuyim hem çalışayım ben sizden sadece bi rica istedim zorla bişey yaptırmıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darknessdestan -- 9 Mayıs 2016; 13:50:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: darknessdestan

abicim ama sen okuyorum çalışmayı denedim kuaför e gitim okul olunca zor oluyor bende isterim hem okuyim hem çalışayım ben sizden sadece bi rica istedim zorla bişey yaptırmıyorum

yok ben sana bişy demiyorum yanlış anlama genç. Ama şu günlerde çöpe para istiyolar. elimde işine yaricak bişey olsa verirdim ama sendeki parçalar gibi şeyler var bir üstü yok yani
    Yinede Sağol abicim duyarlılığın için :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Tek derdin bu olsun. Evinde hiç bilgisayar olmayan kişiler var. Haline şükret bence.

Durumu olmayan ders için kullanacak kişilere bilgisayar konusunda 1 2 defa yardım ettim(kasa topladım) ama oyun için bilgisayar yardımı istemek bana abes kaçıyor maalesef.

Edit. Şuanki bilgisayarım pentium dual core e5300. 2gb ram 160+160 hdd. 512mb hd3450. Bana yetiyor. Yani çok yüksek seviye bilsayar kullanmıyorum. İşi oyun değil internet word excel olan biri için bence yeterli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ...DeAtH... -- 8 Mayıs 2016; 8:06:04 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ...DeAtH... . kullanıcısına yanıt
    abicim anladım dediyini ben yılarca bunun derdini çektim bazı insanların ilgisini kitap bisiklet çekiyor ben PC bilgisayar konusunda iyiyim pc söker yeniden takarım sevdiyim yönden gitmek istiyorum
    matematik ten anlamam ama pc de çok iyiyim insanların iyi olduğu yerlere gitmesi lazım mesela ben program yazmak istiyorum oyun yapmak istiyorum elimde ekipman yok meddi durumumda kötü
    hiç anlamadığım bi yöne gitsem matamatik gibi o konuda iyi olamamki sevmediyim bi dalda iyi olamam evet halime şükrediyorum ama yükselmek varken neden düşiyim şimdiki mazemelerim
    bana yeterli destek vermiyok kendime youtube kanalı açtım belki ordan gelir yaparım diye link vereyimhttps://www.youtube.com/channel/UCdgQrHOrILDgxDTGpJUOIuw
    montaj konusunda çok iyi yim hertürlü montajı yapa biliyorum ama montaj yaparken pc ölüyür edit yapamıyorum pc çöküyor kapanıyor ilerlemek için sizden bi yardım istedim
    abicim belki müyendis olamıcam doktor olamicam ama sevdiyim şeyi yapayım

• bu gidisle sen zaten zengin olursun

Ticari zeka var sende, neyi nerde nasil bulacagini biliyorsun. Konu yanlis yerde ama bilincli bir sekilde yapilmis sanirim, 2.el kismina yazman gerekir bu tip seyleri...

*matematik beynin bir bölümünü, fen bilimleri beynin baska bir bölümünü, türkce dersi kendini ana dilinde en iyi sekilde ifade edebilmeni, sosyal bilgiler ve cografya o yas grubundaki olman gereken kültür düzeyine ulasmani, beden egitimi hayatinda sporada yer vermen gerektigini, müzik dersi yine ritm ile beynin farkli bir bölümünü calistirabilecegini ritm ile duygularini degistirebilecegini, Tarih dersi senin kim oldugunu ögrenmeni saglar, bu dersler sen onlardan birini sev sec ve ona yönel diye ögretilmiyor sana... bunlar senin donanimlarin, sen bir bilgisayar isen de bunlarda senin programlarin.

senin yerinde olsam eger tekrar dönebilsem o yaslara, kesinlikle önce TÜRKCE mi düzeltirdim, ve cok fazla kitap okurdum, ve buraya da arkadaslar maddi durumum yok kitap bagislarinizi kabul ederim, yardim edenlere tesekkür ederim derdim ki... suan hersey online, isteyen her türlü kitaba da online olarak ulasabiliyor.

hayatin cevremde bulunan insanlardan ibaret olmadigini birinin bana anlatmasini da isterdim. Dünya cok büyük. Sokagindan mahallenden yasadigin sehirden ve ya ülkenden ibaret degil.

bilgisayardan anladigini zannediyor olman, o konuda basarili olacagin anlamina gelmiyor. PC montajini 5 yasindaki kizlarda yapiyor internetten arastir bak... Program yazmak icinse pentium islemcili swat4 calistiran bilgisayar yeterli, hele ögrenmek icinse internete baglanman yeterli.

Karambit satin alip sallamak yerine kitap sayfalarini sagdan sola dogru 180 derece sallasan en iyi bilgisayarlara arabalara hatta evlere sahip olabilirsin. Cünkü sende o potansiyel var ama yönlendiren yok.

Benden sana tavsiye sectigin yol, gelebilecegin maximum noktadan, senin potansiyelinden cok daha geride ve basit. Kendine basit hedef secme, menzili ne kadar ileri secersen, ok ne kadar geriye düserse düssün...

• kunGFu kullanıcısına yanıt
    abicim anladım ama ileri gitmek için bana iyi bir pc lazım ve bu düzeyde olmuyor program açarken pc e kapanıyo kitleniyo bunun için istedim sende beni indiragandici sandın sevmediyim yonde başarılı olamamki
    zorla güzellik olmaz
  • Kasa: Aerocool DS200
    Güç kaynağı: COOLER MASTER V750 GOLD 80PLUS 750W
    SSD: Samsung 250GB 750 EVO SATA 3.0 (Okuma 540MB / Yazma 520MB) SSD
    Ekran kartı: Sapphire R9 390 NITRO TRI-X OC 8GB GDDR5 512Bit AMD Radeon DX12
    Ram: Kingston 16GB (2x8GB) HyperX Fury Black DDR4 2400MHz CL15 1.2V Dual Kit
    Anakart: MSI Z170A PRO Intel Z170 Soket 1151 DDR4 3400MHz(O.C.) VGA&DVI&HDMI
    İşlemci: Intel Core i7 6700 Soket 1151 3.4GHz 8MB Önbellek 14nm
    HDD: Toshiba 3.5" 1TB Sata 3.0 32MB Önbellek 7200Rpm

Beyler bu sistemde bi önerisi-tavsiyesi olan varmı?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rabal-ysf R kullanıcısına yanıt
    Hediye mi edeceksin başlığı açan arkadaşa?
  • nerde bizde o şans
  • Eğer İstanbul içinde oturuyorsan elden teslim Hi-Level 2 GB DDR2 800 MHz'lik RAM - İntel Core 2 DUO E4500 2.2 GHz CPU var elimde verebilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Excal1bur -- 10 Mayıs 2016; 10:23:52 >
  • Excal1bur E kullanıcısına yanıt
    işlemci işimi görürdü ama tekirdağ çerkezköy deim
  • Neyse tabi sana kimse güzel bir şey yollamayacak ama .
    Forumdaki pentium işlemci ile devrim niteliğinde programlar yazan üyeleri de görmüş olduk. Bir arkadaş yazılımla uğraşan birisini tanımıyor ya da bak bunla bile dünya'yı değiştiryorum ayaklarına yatıyor.

İkincisi tanıdığım tüm programcıların en azından i5, i7'li ssd'li sistemleri var . Veritabanları üzerinde çalışma yaparken 3630 var bu işlemci ile zorlanıyorum. Arkadaş Pentium'la her şeyi yapıyor. Programlama hello word'se yaparsın. Birçok program kullanan(esaslı) bir insan Pentium'la iş yapmaya kalkarsa takla atar.
    Bak bu ülkeyi boş ver bak Almanya'daki bilişim firmalarına Pentium'la çalışan kaç kişi var .

Pentium kötü bir nesil değildir fakat devri geçmiştir. 64 bit uygulamaları da hesap makinesinde denemek ümidiyle.

Kısacası Pentium'la iş yapılmaz değil ama 2016'da da yapılacak gibi değil .

Edit: Tillamook'tan sonrası gene iş görür.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jamenq42 -- 10 Mayıs 2016; 21:33:41 >

• darknessdestan kullanıcısına yanıt
    kargo yolayamazmısın abicim
  • jamenq42 J kullanıcısına yanıt
    döğru diyorsun abicim bende yüksek deil ama ideal bi pc işti i3 bile olamicak ama intel core duo 2 gibi işlemci falan 100 gb hdd var şu an pc de yersıkıntısı oluyor eski pc
  • Pentium bilgisayarla cok rahat kod yazabilir arkadaş. Ancak eğer iyi bir programcı olmak istiyorsa matematikte çalışmalı bu arkadaş. Bilgisayar başında uzun süre kalabiliyorsan yazılım alanına yönelebilirsin. Bir android uygulaması geliştirebilirsin. Güzel ERP sistemleri yazabilirsin. Yapay zeka, Görüntü işleme üzerinde çok muhteşem şeyler yapabilirsin elbette ki elindeki bilgisayar bunu için yeterli olmayacaktır. Ancak buralara gelene kadar o elindeki bilgisayarla çok güzel bir makina dizecek parayı kazanabilirsin. Tek yapman gereken programlamaya başlamak. Emin ol hayata bakış açını değiştirecektir kod yazmak.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.