Şimdi Ara

pc ye format attım ses çıkmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
2.737
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar benim acer marka bir laptop um var uzun zaman önce xp yapmıştım 1 hafta önce pc ye format çektim ses kartı dahi tüm driverları yükledim ama pc den ses çıkmıyor. kendi driverımda sorun olduğunu düşündüm internetten ses driverı inidirdim yine oldu neden böle oluyor anlımıyorum lütfen yardım edin !!!

• modifiye yapılmış olan xp bi kullanıyon perfect vs.
  • evet xp kurdum
  • aynı sorun bendede war şarkı çalıyor film oynuyor ses göstergeleri normal herhangi bir driver hatası vermiyor gel gör ki ses çıkmıyor anakartım gigabyte ga-8ipe775-g yapmadığım şey kalmadı deli olucam en son
  • arkadaşlar ses kartının chipset modeline uygun driverini yüklediğinize eminmisiniz sen acerin modelini söyle ben driverlerin linkini atarım
  • quote:

Orijinalden alıntı: highgen

arkadaşlar ses kartının chipset modeline uygun driverini yüklediğinize eminmisiniz sen acerin modelini söyle ben driverlerin linkini atarım

herşeyi denedim GA-81PE 775-G modeli msnden ses görüntü kurulumu yaptığımda sesi orda oynarken görebiliyorumm ama ben duyamıyorum
  • arkadaşlar anakartın onboardluk ses kartı chipseti yanmış olabilir dikkat edin başıma geldi anakart üzerinde2 kanallı ses kartı vardı ben 2 tane 40*2 watlık büyük hoporlör takmıştım ses kartı ilk başta cızırtılı çıkıyodu sonra ses git gide kesilmeye başkladı ses gelmez oldu laptopa yüksek w lı hoporlör takmayın onlarda da böyle bi risk var laptoptaki jack çıkışlarının ne kadara kadar w gücü sağlıyo ona göre ses sistemini ayarlayın

masaüstü sistemler için pcı harici ses kartı takılması yeterlidir

@bugraugur
    kardeş hallettin mi anakartını sana msj göndermiştim teamdan sonra
  • tmm sorunu hallettim çok şükür
  • Benim de Acer laptopum var, aynı sorun bende de olmuştu formattan sonra ses çıkmıyordu, çok şükür halledildi sonra.
  • e gözünüz aydın ozaman.
  • Benim bilgisayarımda da aynı sıkıntı var birden bire ses gitti. Ses denetiminde ve herhangi sistem araçların sıkıntı yok görünüyor. Hatta ses sürücüsünü yeniden kurdum ama aynen devam ediyor.
    Bilgisayarın markası Toshiba Satellite A100 847
    Bilgisayarda ayrıca SRS Trusurround xt kurulu
    yardım ederseniz sevinirim...
  • Çözenlerin nasıl çözdüklerini anlatırlarsa daha iyi olur...
  • Evet bende de aynı sorun var masaüstü bi sistem normal neye bakarsam bakayım normal gözüküyor kasayı açtım (her nekadar çok anlamasamda) bişeyler bakındım ama daha önceden farklı birşey göremedim ve daha önceden olanların dışında hiçbirşey kullanmadım pc de 2yıldır kullandığım şeyler bu yıl sorun çıkarcak değil herhal :S
  • Hala bu sorunu halleden arkadaşlardan biri buraya nasıl yaptığını yazmamış.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.