Şimdi Ara

Pc ye görüntü gelmiyor no signal hatası hk.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
867
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Eniştemin pc sinin anakartı arızalanmıştı. Bu gün Biostar g41-d3c anakart aldık. 4 gb ddr3 corsair 1333 mhz ram aldık. kendi ekran kartını taktım. Ne kendi ekran kartında nede on board ekren kartında pc ye görüntü gelmiyor. No signal hatası veriyor. Ramı değiştim harici ekran kartını söktüm bios pilini çıkardım kabloları değiştirdim fakat sorun halen düzelmedi. Pc deki fanlar normal şekilde çalışıyor fakat hata, uyarı ve dıt sesi vs.. gelmiyor. Monitöre bios yazıları vs. hiç bir şey gelmiyor. Sorun ne olabilir acaba? Yardımcı olabilirmisiniz?

Saygılarımla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SonCreaL -- 14 Ağustos 2013; 1:03:47 >

• anakart guc kablosunu 24 pin olarak tak..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • anakarta güç kablosu 24 pin takılı ama görüntü yok hayır bir uyarı ikazı da vermiyorki herşey stabil çalışıyor gibi ama görüntü yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SonCreaL -- 14 Ağustos 2013; 8:50:14 >
  • evet bu sorun bendede var.işlemci tam oturmamış olabilir.ram veya yuvaları bozuk olabilir.ekran kartı,psu bozuk olabilir herşey olabilir.bunu ancak deneme yanılma yolu ile anlarsın.ama benim sorunum geçmedi.

• quote:

Orijinalden alıntı: thelions17

evet bu sorun bendede var.işlemci tam oturmamış olabilir.ram veya yuvaları bozuk olabilir.ekran kartı,psu bozuk olabilir herşey olabilir.bunu ancak deneme yanılma yolu ile anlarsın.ama benim sorunum geçmedi.

daha dün anakartı ve rami aldık. psu daha önceki anakartta kullanılıyordu. zaten diyer anakartta ekrana görüntü geliyor ama bir süre sonra mavi ekran hatası veriyordu bu sebepten dolayı ram ve anakartı değiştirdik.
  • valla hocam o zaman statik elektrik birikmiştir.

• birde işlemciye çok dikkatli bak amd ise pinlerini yamultmuş olabilirsin.intel ise fanin ayaklarını takarken kırmış olabilirsin

kolay gelsin.geçmiş olsun

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

birde işlemciye çok dikkatli bak amd ise pinlerini yamultmuş olabilirsin.intel ise fanin ayaklarını takarken kırmış olabilirsin

kolay gelsin.geçmiş olsun

hocam cpu intel yanlız fan diğer anakartta tam oturuyorken bunda tek tırnağını bir süre sonra atıyor bunla alakalı olabilirmi? yani cpu fanındaki 4 bacaktan 1 ni atıyor ama sağlam şekilde oturuyor. anlam veremedim.
  • hocam işlemci tam oturmazsa ekrana görüntü gelmez gelse bile sonradan ısı problemi çıkartır.yani hocam o fan o işlemciye tam oturacak ışte o kadar

• quote:

hocam işlemci tam oturmazsa ekrana görüntü gelmez gelse bile sonradan ısı problemi çıkartır.yani hocam o fan o işlemciye tam oturacak ışte o kadar

neden ozaman tek bacağı yukarıda kalıyor tam oturmuyor o kadarda uğraştm. ama işlemci oturuyor anakarta
  • Arkadaşlar Merhaba,

Dün akşam tekrar deneme yanılma yaptım ve bir arkadaştan kingston ram aldım. Rami denedim pc corsair ram ile açılmaz iken kingston ram ile açıldı. Başına benim gibi bir olay gelen arkadaşa açıklama olur diye burada yazdım.

Sorun çözülmüştür. Konu klitlenebilir.

Saygılarımla.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.