Şimdi Ara

Monitör'e görüntü gelmiyor. |Power Saving Mode|

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
2
Favori
69.053
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Başlıkta belirttiğim gibi LG monitörüme görüntü gelmiyor ve Power Saving Mode yazıyor. Monitörü ve ekran kartını başka pc'de denedim çalışıyorlar.

Fakat şöyle bi durum var anakartı felan yeni taktım yani vardıda çıkartmıştım daha önce çalısıyodu bu pc de kabloları felan yanlış mı bağlamışımdır acaba.?

He birde bu arada sorun hdd yada cd ron da olabilir mi.? Cd romu bağlamadım bağliyim mi.? Paylaş:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ikasapoglu97 -- 1 Mayıs 2012; 15:34:17 >

• Güç tasarufu modunda senin pc şuan ekranın üstündeki düğmelerle bi uraş
  • quote:

Orijinalden alıntı: ikasapoglu97

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Olmadı.. Yok mu yardım eden. :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ikasapoglu97 -- 29 Nisan 2012; 20:24:44 >
  • quote:

Olmadı.. Yok mu yardım eden. :(

Alıntıları Göster
    kasadan falan ses geliyormu hocam ya işlemci oturmamıştır yada ramler
  • quote:

Orijinalden alıntı: potur

Alıntıları Göster
    Anakarta bağlanması gereken ana kabloları kontrol edin. Özellikle işlemciye yakın, 4 pinli slota takılan bi güç kablosu olacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: potur

Yok normal fan sesleri .geliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: credo

Anakarta bağlanması gereken ana kabloları kontrol edin. Özellikle işlemciye yakın, 4 pinli slota takılan bi güç kablosu olacaktır.

Çıkarttım içine üfledim tekrar taktım fakat aynı, Yalnız ben alt sağda bulunan küçük kablolar var ya hani onlardan usb olanları takmadım ondan olabilir mi.?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: credo

Çıkarttım içine üfledim tekrar taktım fakat aynı, Yalnız ben alt sağda bulunan küçük kablolar var ya hani onlardan usb olanları takmadım ondan olabilir mi.?

Alıntıları Göster
    Ya yokmu yardım eden lütfen yaa :( Acaba cd-rom u takmadım o yüzden mi.? Yardıımmm lütfeeennn..

• Kardesim dediklerimi aynen yap kablolari duzgun takip takmadigini kontrol et eger duzgun bir sekilde takili ve sorun yoksa simdi diyeceklerimi yap once kasanin guc kablosunu cek ve 2 tane ramin varsa yerlerini degistir eger bir tane ramin varsa diger slota tak ve guc kablosunun takili bir durumda biraz bekle sonra pc yi acabilirsin bu durum buyuk bir ihtimalle ramden kaynakli bir durumdur.Soylediklerimi harfi harfine dene...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ayrica sorun hdd den veya cd-romdan kaynaklanan bir durum degildir ve ekrana goruntu gelmemesiyle ilgili hicbir ilgisi yoktur...
  • quote:

Orijinalden alıntı: PrensDestan007

Kardesim dediklerimi aynen yap kablolari duzgun takip takmadigini kontrol et eger duzgun bir sekilde takili ve sorun yoksa simdi diyeceklerimi yap once kasanin guc kablosunu cek ve 2 tane ramin varsa yerlerini degistir eger bir tane ramin varsa diger slota tak ve guc kablosunun takili bir durumda biraz bekle sonra pc yi acabilirsin bu durum buyuk bir ihtimalle ramden kaynakli bir durumdur.Soylediklerimi harfi harfine dene...

Peki bunları yaparken monitör açık kalsın mı kapatıyım mı.?
  • Monitorun acik kalip kalmamasi farketmez...
  • quote:

Monitorun acik kalip kalmamasi farketmez...
    Açılışta F8 e bas güvenli modda aç bakalım açılıyor mu. Monitörün desteklemediği bir çözünürlüğe mi ayarladın ne yaptın :-))
  • quote:

Orijinalden alıntı: kafeinn

Açılışta F8 e bas güvenli modda aç bakalım açılıyor mu. Monitörün desteklemediği bir çözünürlüğe mi ayarladın ne yaptın :-))

Dostum pc açılmıyor diyorum.

• Yazdiklarimi denedin mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Yazdiklarimi denedin mi?

Off, olmadı :(

RAM'in slotunu değiştirdim arkadaki siyah kabloyu taktım fişi taktım 2-3 dk. bekledim açtım pc yi gene aynı. :(

Ve bir şey daha sorucam bu pc 1 ay önce çalışıyordu sonra biz taşındık ben işime yaramaz diye herşeyini sökmüştüm hdd sini felan taktım birde ben pc yi açtığımda eskiden bip diye ses geliyordu şimdi o da gelmiyor.. Çıldırıcam ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: SRCDİZAYN

EVET ARKADASIM SENİN SORUNUN CÖZÜMÜNÜ BİLİYORUM ÖNCELİKLE EKRAN KARTININ SLOTUNU VE AYAKLARINI TEMİZLE ÖYLE BİR DENE BAKTIN OLMADI
    2. YÖNTEME GECELİM BU SEFER EKRAN KARTINI CIKARIP ONBOARD DAN DENE BUDA OLMASSA ANAKARTTAN KAYNAKLANAN BİR SORUN OLABLİR

MODENA BİLİŞİM

HAZNEDAR MAH KINALI CAD NO 29/A GÜNGÖREN/İSTANBUL

212 507 0 507

İlk söylediğinizi denemedim hiç 2. söylediğinizi denedim olmadı..

İlk söylediğinizi nasıl yaparım ufak bir fırça ile felan mı.?
  • quote:

Orijinalden alıntı: SRCDİZAYN

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Silgi mi.? Hani o kalem kağıt silgide ki silgi herhalde ?

Tamam denerim power kablosunu takılıydı zaten bi temizleyiyeyim bakim..
  • quote:

Silgi mi.? Hani o kalem kağıt silgide ki silgi herhalde ?

Tamam denerim power kablosunu takılıydı zaten bi temizleyiyeyim bakim..

Alıntıları Göster
    kardeşim bilgisayarla ilgili birşeyler deniyorsun öğrenmeye çalışıyorsun forumda gördüklerinden birşeylerden açtığın konulardan belli oluyor.

Bu işler yavaş yavaş olur direk prof kesilmeye çalışma.

Yapabileceğin şeylerden başla detayları birine yaptır ya da tamamiyle öğrenmeden yapma.

1ay içinde senden işlemcim yandı diye bir konu bekliyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: zıplayanpırasa

kardeşim bilgisayarla ilgili birşeyler deniyorsun öğrenmeye çalışıyorsun forumda gördüklerinden birşeylerden açtığın konulardan belli oluyor.

Bu işler yavaş yavaş olur direk prof kesilmeye çalışma.

Yapabileceğin şeylerden başla detayları birine yaptır ya da tamamiyle öğrenmeden yapma.

1ay içinde senden işlemcim yandı diye bir konu bekliyorum

Alıntıları Göster
    Aman Allah korusun kardeşim ağzını hayır aç Ayrıca ben sana prof.um demiyorum veya prof. lukta taslamıyorum ben sadece bilgisayarımn sorunlarını yazıyorum ark. larda cevap yazıyorlar sağolsunlar sorunları çözüyorum pc nin yavaş yavaş olan biten bu. sen başka anlıyorsun hak veriyorum sana aslında çünkü bende farkındayım bir gün içinde en az 4 konu açıyorum ama napiyim pc 8 senelik yavaş yavaş düzeltiyorum..

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.