pc çok güzel çalışıyodu geçen gün açtığımda IAStorIcon çalışmayı durdurdu yazdı ondan sonra oyun yüklemeye çalıştım olmadı başka bi oyunda da denedim her seferinde setup was unable to create the directory uyarısı verdi dedim virüs var galiba virüs programı da yükleyemiyorum naapıyım beyler bi bilen var mı IASorIcon çalışmayı durdurdu yazınca ayrıntılara baktım sorunlu olay adı CLR20r3 diyo
Başka bir bilgisayardan Kaspersky Rescue cd indirip cd ye nero ile yzdırın ve kendi bilgisayarınıza takıp cd den çalıştırın. Böylelikle tarama yaptırabilirsiniz.
quote:
Orijinalden alıntı: Solaryumcu
pc çok güzel çalışıyodu geçen gün açtığımda IAStorIcon çalışmayı durdurdu yazdı ondan sonra oyun yüklemeye çalıştım olmadı başka bi oyunda da denedim her seferinde setup was unable to create the directory uyarısı verdi dedim virüs var galiba virüs programı da yükleyemiyorum naapıyım beyler bi bilen var mı IASorIcon çalışmayı durdurdu yazınca ayrıntılara baktım sorunlu olay adı CLR20r3 diyo
* Intel Rapid Recovery programını bulun ve kaldır sonra google dan aratıp tekrar yükle.
Sorunun çözülecektir.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme