Şimdi Ara

pc ye program yükleyemiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
789
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • pc çok güzel çalışıyodu geçen gün açtığımda IAStorIcon çalışmayı durdurdu yazdı ondan sonra oyun yüklemeye çalıştım olmadı başka bi oyunda da denedim her seferinde setup was unable to create the directory uyarısı verdi dedim virüs var galiba virüs programı da yükleyemiyorum naapıyım beyler bi bilen var mı
    IASorIcon çalışmayı durdurdu yazınca ayrıntılara baktım sorunlu olay adı CLR20r3 diyo

• Başka bir bilgisayardan Kaspersky Rescue cd indirip cd ye nero ile yzdırın ve kendi bilgisayarınıza takıp cd den çalıştırın. Böylelikle tarama yaptırabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Solaryumcu

pc çok güzel çalışıyodu geçen gün açtığımda IAStorIcon çalışmayı durdurdu yazdı ondan sonra oyun yüklemeye çalıştım olmadı başka bi oyunda da denedim her seferinde setup was unable to create the directory uyarısı verdi dedim virüs var galiba virüs programı da yükleyemiyorum naapıyım beyler bi bilen var mı
    IASorIcon çalışmayı durdurdu yazınca ayrıntılara baktım sorunlu olay adı CLR20r3 diyo

* Intel Rapid Recovery programını bulun ve kaldır sonra google dan aratıp tekrar yükle.

Sorunun çözülecektir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.