Şimdi Ara

Pc'ye usb takınca açılışta donuyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.007
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Flaştan format atıcam kafedeki bilgisayarlara. Bilgisayarlar Cbox marka foxconn anakart. bir sorunum var ve ne yaptıysam çözemedim.

Usb'yi pc ye taktığım zaman ilk açılışt CBOX yazısında kalıyor ve hiç bi işlem yapmıyor. klavyenin ışıgı bile gidiyor. bilgisayar açıldıktan sonra her usb yi takıyorum hiç problem yok. bi de belirtmek isterim ki; flaş takmadan bios a giriyorum sıkıntı yok. istediğim gibi menülerde geziyorum. ama flaşı taktıgım zaman gene donuyor ve hiç bi işlem yapamıyorum. Hard disk i tamamen söktüm gene işe yaramadı. Boot ayarlarını kurcaladım gene yok. içi boş flaş dahi taksam sorun aynı, kilitliyor. ve bu tüm kafedeki cbox bilgisayarlarda oluyor. 32gb lık flaşım var ve onunla format atıcam. Bu flaş ile yüzlerce pc ye format attım hiç sıkıntı yaşamadım. şuan deniyorum baska pc de önceliği usb ye veriyorum ve 15 dk da format atıyorum. ama bu kendi bilgisayarlarımda nedense donuyor. yardımlarınızı bekliyorum

• Bios upgrade deneyebilirsiniz belki çözüm olur. Flashın fat32 ntfs durumu da sebebiyet verebilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.