Bildirim
PC ye xbox gibi decaller yapmak istiyorum yardım
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Satın alabilirsin ebayde ps3 ps4 xbox360 xbone için baya çeşit var -
Arkadas pc icin sormus ama
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
aynen -
quote:
Orijinalden alıntı: Cpt. MacMillan
aynen
Kusura bakma hocam tam okumamışım. Günümüzde kasa çeşitliliği çok fazla onun için bu şekilde stickerlar çıkıyor mu bilmiyorum ama yaptırmak mümkün.
Reklam ajanslarından istediğiniz boyutlarda stickerlı kaplama bastırabilirsiniz. Bir ara bende düşünmüştüm çünkü fiyatlar gayet uygun ama ben kasamın yanına plexi yaptıracağım.
Edit: İmla
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LazerBülbül -- 20 Temmuz 2014; 20:45:46 > -
quote:
Orijinalden alıntı: menesozun
quote:
Orijinalden alıntı: Cpt. MacMillan
aynen
Kusura bakma hocam tam okumamışım. Günümüzde kasa çeşitliliği çok fazla onun için bu şekilde stickerlar çıkıyor mu bilmiyorum ama yaptırmak mümkün.
Reklam ajanslarından istediğiniz boyutlarda stickerlı kaplama bastırabilirsiniz. Bir ara bende düşünmüştüm çünkü fiyatlar gayet uygun ama ben kasamın yanına plexi yaptıracağım.
Edit: İmla
Eyvallah bende plexi + decal yapmayı dusunuyorum
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X