Şimdi Ara

Pc ye yüklediğim temayı kaldıramıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
762
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ya arkadaslar lutfen yardım edın pc de bır tema yukledım ve daha sonra vısta teması yukledım ıkısıde aynı anda calısıyor ve ben (winstep) adlı tema yı kaldıramıyorum denetım masasında gorun muyor pro 2-3 tane progran yukledım bununla ılgılı olarda programı goremıyor ve sılemıyorum pc de tema nın dosyasını duldum tamamen dosyayı sıldım ama yıne gıtmedı ne yapmam lazım acıl yardım
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Başlat > Ara

Buraya dosyanın adını gir sonra hangi klosörde olduğunu bul sonra silersin ???
  • buldum da usta sılınmıyor

Pc ye yüklediğim temayı kaldıramıyorum
  • Unlocking Asistans İle silebilirsin Silinemeyen dosyalarını google.com arat bulursun
  • nedır bu (Unlocking Asistans) programını yuklıcem pardon pek anlamdım
  • silinmeyen dosyaları silebiliyorsun bu program ile
  • ıyde usta bu programı bulamıyorum kı bı lınk verırısen
  • ıyı guzel ındırdım de bu program calısmıyorkı arkadasım ???????
  • quote:

Orjinalden alıntı: karakusxxx

ıyı guzel ındırdım de bu program calısmıyorkı arkadasım ???????

Hocam nasıl çalışmıyor ??Bende çalışıyor ve bende aynı link'ten indirdim??Sizde Sorun olmasın ??
  • valla bende ındırdım yuklu ve acuyorum acılıyor dıye beklıyor ama acılmadan kapanıyor ve bende kaldırdım zaten ya kusura bakma sabah berı 7 tane progran ındırdım bunun ıcın hıc bırı olmadı
  • Önce güvenli kipte aç windowsu. Sonra program ekle/kaldırdan ek programları kaldırabilirsin. Daha sonra da o bulduğun tema dosyasını sildikten sonra bilgisayarı yeniden başlat. Büyük ihtimalle windows klasik teması devreye girecektir. Sonra da istediğin temayı seçebilirsin
  • quote:

valla bende ındırdım yuklu ve acuyorum acılıyor dıye beklıyor ama acılmadan kapanıyor ve bende kaldırdım zaten ya kusura bakma sabah berı 7 tane progran ındırdım bunun ıcın hıc bırı olmadı

Başka link ten indir bide bakıyım
  • quote:

Orjinalden alıntı: Leidenschaft

quote:

valla bende ındırdım yuklu ve acuyorum acılıyor dıye beklıyor ama acılmadan kapanıyor ve bende kaldırdım zaten ya kusura bakma sabah berı 7 tane progran ındırdım bunun ıcın hıc bırı olmadı

Başka link ten indir bide bakıyım

bu çözümü uygula
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.