Şimdi Ara

Pc'yi Kendimiz mi toplamalı Yoksa Bilgisayarcımı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
962
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Benim montajda sıkıntım yok.Sadece garanti açısından diyorum. Bişi varsa da orda meydana çıkar hiç değilse. Eve gidipte bozuk bir bilgisayarla karşılaşmaktan daha iyidir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: trust_fox

Benim montajda sıkıntım yok.Sadece garanti açısından diyorum. Bişi varsa da orda meydana çıkar hiç değilse. Eve gidipte bozuk bir bilgisayarla karşılaşmaktan daha iyidir.

Eğer garanti için sölüyosan teknik servise toplat ama adamların yanında dur sistemin toplanırken hem öğrenmiş olursun hem adamların işi nasıl yaptıklarına bakarsın hem de cd lerini korursun
  • bence de kendin topla
  • birinin cok guzel bir calışması vardı ayrınttılı ve resimli olarak pc toplamayı anlatıyodu acaba nede şimdi o çalışma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi magicool -- 6 Şubat 2006 20:57:26 >
  • http://www.hemenpaylas.com/download/167530/pc_montaj.zip.html
    alın arkadaşlar başka bi yerden alıntıdır.kaynak cizgi elektronik yazıo altında.baya güzel bi döküman a benziyo umarım işinize yarar.
    Not : **** ların yerine h e m e n p a y l a s yazın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nastyboy -- 6 Şubat 2006 22:05:45 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: nastyboy

http://www.hemenpaylas.com/download/167530/pc_montaj.zip.html
    alın arkadaşlar başka bi yerden alıntıdır.kaynak cizgi elektronik yazıo altında.baya güzel bi döküman a benziyo umarım işinize yarar.

Link düzeltildi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KillForYou! -- 6 Şubat 2006 22:06:42 >
  • saol baya bi zorladı yazana kadar 3 kere değiştire bastım
  • çok extrem bi makina olacaksa sen topla. ama herhangibir makinaysa
    en fazla kar edeceğin 30 - 40 $ olacaktır. Büyük perakende firmaları (Vatan, EP, Teknosa vb...)
    çok iyi fiyatlara makinalar satabiliyorlar. EP Center açılışta 399+KDV ye 17'' crt philips monitörle makina sattı.
    Bence mutlaka araştırmalısın. Çok cazip taksit seçenekleride var.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Nitrogliserin

kendin topla
    çok zevklidir
    bana kimse öğretmedi
    5 yıl önce kitapçıktan baka baka yapmıştım hiç zor değil tırsacak bir şeyde yok
    sadece cpu ve cpu fanı montajı dikkat gerektiriyor
    eğer beceremem diyorsan aldığın yere sadece cpu montajını yaptırt iki dakikada gerisini sen topla

• paylaşım için teşekkürler nastyboy
  • öncelikle kişiye göre değişir

1 - ilk defa bilgisayar alıyorsan satıcı birleştirse daha iyi olur.
    2- bir kaç bilgisayar eskitmişsen kendinde yapabilirsin

ama şuda varki aldığın bilgisayar firmaları bulunduğun yerden uzaktaysa (uyumsuz parça çalışmayan bir parça hangisinin olduğunu tahmin edemeyebilirsin.) biraz yorulursun

ama kendin montaj yaparsan zevki bir başka oluyor canım.
  • Acaba kendim mi toplasam marketten alır gibi alıp eve gelip mi toplasam yoksa teknik servis mi toplasa yaa ??
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.