Şimdi Ara

Pcde nete bağlanma sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
401
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Sorunuma gelince 2 GUN once yeni ekran kartı almıştım ekran kartını takmadan once pcde net vardı yani sorun yoktu
    Once eski kartın pcde suruculerini kaldırdım kapattım pcye actım kasayı eski kartı cıkardım yenisini taktim sonra kapatıp kasayı kablolarını taktım actım pcye ekran kartın suruculerini kurdum yeniden başlatım pcye açıldığında pcde ag kablosu ve ag bağdaştırıcı surucusunde sorun var diye hata vermeye basladı baktım ag bağdaştırıcı surucusunde kalkmış pcde ne yaptırsam duzelmedi

Yaptıgım islemler
    Eski kullandığım surucuyu kurmaya calistim ag kablosu takılı degil uyarısı veriyor kurmuyor
    Modemi fabrika ayarlarına getirdim olmadi
    Anakartta modeme giden kabloyu modeme takınca modemdeki port ısıgı yanıyor ama anakartta taki ag gırısındeki ışıklar yanmıyor
    Modemi en bastan kurmayı calistim o zamanda ag kablosu makineye tatili degil diyor
    Onceden cepten wlan ile nete giriyordum simdi sıfırlandıgi icin cepten gırılmiyor nette
    Sizce anakartta mi sorun var yoksa ag kablosu da kabloyu degistirmek denemedim cunku anakartta modeme kablo ile guc gıdiyor. Kablosu kesi falan olsa elektrik gitmez diye dusundum
    YARDIMLARINI BEKLIYORUM

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Anakartına ait ethernet driverini kur. Anakart CD'sinden ya da anakartının sitesinden ulaşabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DİSC0VERY

Anakartına ait ethernet driverini kur. Anakart CD'sinden ya da anakartının sitesinden ulaşabilirsin.

Onu yapıyorum kardesim ama surucu kuruluyor diyor ama ag kablosu takılı degil dıye bır hata verıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ekran kartını sök onboarddan aç pcyi.
    Farklı lan kablosu ile dene.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.