Şimdi Ara

Pcde sürekli facebook açılıyor !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
614
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu sorun dün yoktu fakat bugün pcyi açtığımda varsayılan tarayıcımda sürekli facebook açılıyor tarayıcıyı kapatsam bile tekrar açılıyor.Bu tarayıcıyı sildim ve diğer tarayıcıyı varsayılan yapınca bi anda onda da facebook açılmayı başladı.Başka bir kullanıcı açtım bu tarayıcıları silip yükledim ama biraz önce tekrar varsayılan tarayıcımı seçince bi anda facebook açılmaya başladı.Bu sorunu yaşayan var mı ? Virüs diye düşünüyorum ve bilgisayarımı taratıyorum şuan.Bu sorunun bir çözümünü bilen varsa yardım edebilir mi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: GrimGhost

Bu sorun dün yoktu fakat bugün pcyi açtığımda varsayılan tarayıcımda sürekli facebook açılıyor tarayıcıyı kapatsam bile tekrar açılıyor.Bu tarayıcıyı sildim ve diğer tarayıcıyı varsayılan yapınca bi anda onda da facebook açılmayı başladı.Başka bir kullanıcı açtım bu tarayıcıları silip yükledim ama biraz önce tekrar varsayılan tarayıcımı seçince bi anda facebook açılmaya başladı.Bu sorunu yaşayan var mı ? Virüs diye düşünüyorum ve bilgisayarımı taratıyorum şuan.Bu sorunun bir çözümünü bilen varsa yardım edebilir mi ?

Hangi tarayıcıyı kullanıyorsanız varsayılan ayarını degiştirebilirsiniz. Tatayıcı kısayoluna sağtuş yapın ve özelliklerden varsayilan tarayıcı uzantısında istemediğin açılış sayfası yazılanı silin ve onun yerine "www.google.com.tr" olarak yazın, kaydedin ve tatayıcıyı yeniden başlatın.
    Veya bi sorun oluşmadan önceki bir zamana Bilgisayarı sistem geri yükleme yapın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yardım aynı sorun bende de var nasıl düzelteceğimi bilmiyorum alet resmen kısır döngüye giriyor sürekli facebook sayfasını açıyor.
  • Arkadaşlar bu sorun hala devam ediyor çözüm önerisi olan?
  • Başlangıçta çalışan uygulamaları kontrol edin.Ayrıca regeditden HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run da ki girdilere bakın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.