arkadaslar laptopumun normalde hiç bir sorunu yok. pes 12 call of duty gibi oyunları oynuyorum en ufak kasma yok. internette de çok iyi yani bana yetiyo ancak facebookta oynayacağım bazı oyunları açmıyor veya 4-6 defa sayfayı yenileyip bekleyince geç de olsa açılıyo. açıldıktan sonra da hiç bi takılma felan yok gayet güzel oynuyorum ancak ilk basta o oyunları bi türlü açamıyorum lütfen yardım edin. internetteki diğer oyunları felan açıyor sadece facebook takileri açmıyor. örneğin farmville2, 101 okey plus v.s
Java uygulamaların güncel mi? Hangi tarayıcıyı kullanıyorsun farklı tarayıcıda aynı sıkıntı var mı? Bu siteden de kaynaklı olabilir her zaman mı aynı eğer farklı sitelerde flash uygulamalarda sıkıntı yokta face'de farsa siteden kaynaklıdır geçici olabilir.Hatta dün sitede sorun vardı arkadaşlar girememişti bir müddet sonra girdiler,bakımdan geçiyor muhtemelen.Devamlı saldırı altında face güvenliğini sağlam tut her video'ya atlama
Arkadaşın dediğine ek adobe flash player versiyonunu da güncellemeyi deneyebilirsin.
arkadaşlar dediklerinizi yaptım. bilgisayarımda ne kadar adobe flash, java programı felan varsa hepsini sildim ve internetten tekrar yükledim ama yine aynı demediğim sey kalmadı benim bildiğim. kullandığım tarayıcı google chrome. siz dedikten sonra denedim diğer tarayıcılarda yandex, mozilla gibi onlarda da yapıyo. javanın eksik bi programı mı var acaba felan diye şüpheleniyorum bilmiyorum ben çıkamaz oldum bu işten. iş yerimdeki eski bi bilgisayar bile vızır vızır açıyo o oyunları ama benimki açmıyo.
aynı sıkıntı bende de mevcut inş bi çözümü vardır
Ben X
kullanıcısına yanıt
İzin istiyorsa sayfalar sağ üstte hemen kapatabilir POP-UP ' ları onu gördüğünüz anda üstüne tıklayıp hep izin ver ' i seçin mesela bu Javayı yükledikten sonra sürüm kontrolünde olur ilkte engellenir tarayamaz, sonra izin verirsin Java' yada "RUN" dersin sorunsuz tarar.