Şimdi Ara

bu bilgisayarda oyunlar neden kasıyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
3.730
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • öncelikler herkese kolay gelsin... daha 1 ay önce yeni laptop aldım... hp pavillon dv6-3055et... pc nin özellikleri;
    işlemci: İNTEL(R) CORE(TM) i7 CPU Q 720 @1.60GHZ 1.60GHZ
    ram: 4.00GB
    sistem türü: 64 bit işletim sistemi
    virüs programım:norton (aldığımda yanında verdiler)
    ayrıca windows 7 kullanıyorum

bu laptopa GTA4 yükledim sürekli oyun takılıyo oynanmıyo hiç.. ayrıca nfs undercover yükledim onda da bi süre oynuyorum bi süre sonra yavaş yavaş oyun takılmaya başlıyor.. lütfen yardım edin nasıl çözebilirim bu sorunu???

• laptopların genel sorunu da bu bence güncel oyunlarda yetersiz kalmaları....sizde maaşallah oyunların en ağırını seçmişsiniz...bol şanslar valla..
  • ekran kartının da yazar mısınız?
  • i7 1.6 Ghz alıcagınıza i5 alsaydınız keşke bu arada ekran kartını belirtmemişsiniz ...
  • Bu sayfadan ekran kartı driverını güncellemeyi deneyin.

http://support.amd.com/us/psearch/Pages/psearch.aspx?type=2.4.2&product=2.4.2.3.37&contentType=GPU+Download+Detail&ostype=Windows+7+-+64-Bit+Edition&keywords=&items=20

Catalyst Software Suite olması lazım.

Oyunların kendi optionslarında graphics mode lardaki ayarları biraz kısabilirsin. 32 bit yazan birşeyler varsa bunları 16 ya düşür gibi. oyunun ayarlarında 1024x768 pixel standart gelebilir onu 800x600 yap gibi. Ekran kartının üstündeki yükü hafifletir.

Nootbok u oyunlar da kullanmak için 100 gb ram 100000 ghz işlemci olması birşeyi değiştirmez. Oyunlarda 1. unsur paylaşımsız , kendinden ramli ekran kartı 2. olarak ekran kartının desteklediği grafik teknolojileri.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rocksound -- 7 Eylül 2010; 22:19:10 >

• Hocam eğer laptop da ısınma sorunu varsa buda performansı çok fazla etkiliyor. Özellikle fanın olduğu bölgede toz birikintileri oluyor buna çok dikkat et. Ama bir tavsiye istersen, oyun vb. sistem gerektiren uygulamalarda, virüs programını tamamen kapatıp uygulamayı çalıştırırsan bir nebzede olsun bilgisayar rahatlar. Heleki norton kullanıyorsan ciddi bir rahatlama yaşarsın. Bence daha az sistem yoran virus programı kullanabilirsin.
  • ekran kartı adı: ATI MOBILITY RADEON HD 5650
    ekran yaklaşık toplam bellek: 2773
    yardımlarınız için şimdiden çok teşekkürler...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Anladığım kadarıyla ilk başta takılmıyor sonradan takılmaya başlıyor.Bunun sebebi ısınma ısınmadan dolayı belli bir süre sonra performans düşüklüğü olur.
  • GTA4 te baştan itibaren takılma yapıyor hiç oynanmıyor.. nfs undercover da ise bi süre sonra takılma başlıyo oyunu kapatıp açınca düzeliyor...
  • ekran kartı adı: ATI MOBILITY RADEON HD 5650
    ekran kartı: 1gb
  • yazılımla alakalı ben masaüstüne win 7 ultimate 64bit yükledim Pes 2010 takılıyordu

şu anda xp sp3 var sorunsuz oynuyorum

anlatabildim mi ?

yinede driver sorunu var derseniz driver genius u deneyiniz

http://www.plunder.com/Driver-genius-9-0-0-190Tr-Portable-rar-download-d37ce47222.htm
  • 2. bi işletim sistemi xp sp3 yüklersem düzelir mi sizce? xp de oynarım oyunları...?
  • Bilgisayarın Özellikleri

İşlemci : Intel Core i5 İşlemci i-650 İşlemci hızı 3.20 Ghz, Turbo Boost Teknolojisi İle Maksimum 3.46 Ghz
    Ön Bellek : 4 MB L3 Intel Akıllı Bellek
    İşletim Sistemi : Microsoft Windows 7 Home Premium (64 Bit)
    Anakart : Intel H55 Chipset Anakart
    Bellek : 4 GB DDR3 1333 Mhz
    Harddisk : 500 GB Sata
    Monitör : 22" Wide Casper LCD
    Ekran Kartı : 2 GB ATI HDG4670 Ekran Kartı - 1 GB Ayrılmış Bellek

GTA 4 bendede takılıyo özelliklerdemi sorun var yoksa işletim sistemindemi
  • büyük bi ihtimal ısı sorunudur yoksa kasması normal bişey deil direct x chipset ekran kartı güncelleyin bi de ısı kontrölü yapın ısı yüksek ise taban sogutma alıp ısıyı düşürtüp yeniden deneyin
  • GTA 4 te win7 için bir yama gerekiyordu kasmaması için.Ama diğer sorunlar ısınmadan dolayı.Çünkü belli bir süre sonra kasmaya başlıyormuş.
  • ilk önce xp yi kuracan sonra 7 yi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.