hazır elinize deymişken bi tanede bana gonderin bari =) bir şey almadım ama gün olur alırım belki :P
pcdepo cok yaşa
quote:
Orijinalden alıntı: tolga145
sipariş numaranı yazarsan senın ısıde hallederim
quote:
Orijinalden alıntı: X-CRYPT
bana birşey gelmedi.çanta istemiştim.pcdepodan hem ben bilg. aldım hem de birkaç kişiye bilg. aldırdım ama çanta gelmedi.
"ben de 19563 nolu 02.07.2009 tarihte acer 6930g dizüstü almıştım.çanta gönderirseniz sevinirim.hayırlı işler..." 25 ocakta bu msjı yazmıştım zaten,gözden kaçmış.sipariş numaram önceden yazdığım gibi 19563.ilgilendiğin için teşekkür ederim...
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: tolga145
sipariş numaranı yazarsan senın ısıde hallederim
quote:
bana birşey gelmedi.çanta istemiştim.pcdepodan hem ben bilg. aldım hem de birkaç kişiye bilg. aldırdım ama çanta gelmedi.
"ben de 19563 nolu 02.07.2009 tarihte acer 6930g dizüstü almıştım.çanta gönderirseniz sevinirim.hayırlı işler..." 25 ocakta bu msjı yazmıştım zaten,gözden kaçmış.sipariş numaram önceden yazdığım gibi 19563.ilgilendiğin için teşekkür ederim...
bizim çanta hala gelmedi ümidi de kestim sayılır.buna rağmen ablama birkaç gün önce netbook aldık pcdepodan.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme