Şimdi Ara

Pcdepo.com dan 2009-2010 yılllarında notebook alanlar buraya

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.044
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar biliyorsunuz ben çok uzun yıllardır bu forumda pcdepo fanatiğiyim gecen gun kendılerınden bir arkadaşa yeniden notebook almaya gıttık donanımhaber işbirliği ile hediye vermelerini istedim kargo de ucretı onlara ait olmak üzere notebook soğutucu fan hediye sözünü aldım katılmak isteyenler 2009-2011 yılı arasındakiler sadece ancak alıcak hedıyesını birde sadece pcdepodan notebook almış olanlar yazarsa bu konuya sevinirim.

• Sen fanatik falan değilsin ki. Çalışanısın PC Depo'nun. İmzanda da reklamı var zaten. Tanıyoruz seni, rahat olabilirsin (:
  • Notebook soğutucu fan hediye vermişti Pcdepo bana Pirhana X type notebook soğutucu fan. Üç hafta oldu alalı bilgisayarı. Pcdepo 'ya teşekkürler.
  • İlk defa duydum bu siteyi ne kadar güvenilir acaba
  • Ben eski samsung nc10 netbookumu ordan almıştım, bir ay kadar önce de yeni notebookumu aldım, hem piyasadan 50tl ucuza, hem de yanında çanta ve piranha soğutucu hediye kargo göndermişler, kesinlikle güvenilir.

Şimdi nişanlıma laptop bakıyoruz hatta, tavsiye ederim siteyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: 35turka

Notebook soğutucu fan hediye vermişti Pcdepo bana Pirhana X type notebook soğutucu fan. Üç hafta oldu alalı bilgisayarı. Pcdepo 'ya teşekkürler.

Bende pc depoyu kutluyorum, fiyat konusunda piyasa değerlerinden aşşağıda değerlere sahipler, böyle hediyeler vermside gayet güzel.
  • sipariş numaramız 28603 çata hediyemiz gelmişti zaten fan hediyemizi bekliyorum dell 5010 almıştık ayrıca pcdepo ya teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: jay jay justified

Sen fanatik falan değilsin ki. Çalışanısın PC Depo'nun. İmzanda da reklamı var zaten. Tanıyoruz seni, rahat olabilirsin (:

• fan hedıyesı geldı tesekkurler
  • 24374 sipariş numarasıyla acer almıştım mayıs 2010 da aldım piyasanın 100 lira civarı aşağısında almıştım güvenilir ve ilgili bir site .hediyemi bekliyorum.çanta olursa sevinirim
  • Bende SAMSUNG R620 almıştım çanta hediye edilmemişti ama şimdi istiyorum
  • bu hafta içinde 2 bilgisayar birden alıyorum acaba ekstra birşey var mı
  • sipariş notunu donanımhaberde fan kampanyanızı gördüm gibi bişey yaz yollarlar diye düşünüyorum

quote:

Orijinalden alıntı: iverim1

bu hafta içinde 2 bilgisayar birden alıyorum acaba ekstra birşey var mı
  • ben de 19563 nolu 02.07.2009 tarihte acer 6930g dizüstü almıştım.çanta gönderirseniz sevinirim.hayırlı işler...
  • Nişanlıma aldığımız Dell 5010 notebook bugün kargoyla geldi, çantasıyla birlikte... Yine çok memnun kaldık, pazartesi sipariş verdik salı elimizde.
  • Maalesef hiç bişey gelmedi bizi laptop alanlardan saymadılar herhalde
  • ersin herhalde sadece fan için üye oldun gönderilmesini sağladım ben

quote:

Orijinalden alıntı: ersin_akpinar1

Maalesef hiç bişey gelmedi bizi laptop alanlardan saymadılar herhalde
  • ben zaten üyeydim .önemli olan her zaman mesaj yazmak değil. teşekkürler fan için tolga.
  • bana birşey gelmedi.çanta istemiştim.pcdepodan hem ben bilg. aldım hem de birkaç kişiye bilg. aldırdım ama çanta gelmedi.
  • sipariş numaranı yazarsan senın ısıde hallederim

quote:

Orijinalden alıntı: X-CRYPT

bana birşey gelmedi.çanta istemiştim.pcdepodan hem ben bilg. aldım hem de birkaç kişiye bilg. aldırdım ama çanta gelmedi.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.