Şimdi Ara

pcdepo da PACKARD BELL TJ75-JO-282TK neden bu kadar ucuz? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
5.743
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sendemail

ben aldım ürünü bimeksten , 1300tl ye , makınenın o denlı ucuz olmasının sebeplerı :

1-windows basıc koymuslar (aldıgımdan berı kufur edıyorum)
    2- bari ekranı da olsun dıye bir lcd koymuslar,cok dandık
    3-kasa bastan asagı plastık

ancak :
    1-anasını aglatan uygulamalar acıyorum ,bana mısın demıyor calıstırıyor kerata hem de performanslı bır sekılde , 2 sanıye de photoshop mu acılır ,süper
    2-oyun hususunda cok memnunum
    3- toplam 4-5 saat gta ve call of duty oynadım , oyunlardan cıktıgımda sıcaklık 45-46 dereceydı

git al pcdepodan kacırma derım...

2 gundur windows premıum nasıl yuklerım yukseltırım dıye mahsun mahsun bakınıyoırum ,, home basıc cok dandık ,rezalet...

+1
  • ben de dün gece sipariş verdim hızlıal dan, biraz araştırıp sonra aliym dedim dolar coşunca 1344 TL lik makineyi 1397 TL ye aldık biraz araştırmamız bize 50 TL ye mal oldu. Packardbelli in bu cihazının özellikleri hoşuma gitti ama sitesine girdim israil bile var türkiye yok, bu ürünü de sitesinde bulamadım, merdiven altında mı üretilmiş belli değil, yarın bi sürücü problemi olsa ne yaparız bilmiyorum.
  • iyi iyi bu aleti alanların sayısı artıyo herkese hayırlı olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: 07mg32

iyi iyi bu aleti alanların sayısı artıyo herkese hayırlı olsun

Ben de aldım .Size de hayırlı olsun.
  • ben de dün akşam sipariş verdim bugün kargoya verdiler.. umarım burdaki herkez fazlasıyla memnun olur ben 281tk olanı aldım keşke 282 olanı alsaydım diyorum ama.. çok da önemli değil 3 gb ram da yeterli.. seneye de daha büyük bi ram koyarım yerine olur biter... :D fiyatlar da süper!! eminim bu pc nin ünü bu modellerlr artacak ve tabii fiyatı da bi gün önce 1.319 a aldım bugün 1.330 olmuş dolar düşse de fiyatın düşeceğini sanmıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: falcon_eyed

ben de dün akşam sipariş verdim bugün kargoya verdiler.. umarım burdaki herkez fazlasıyla memnun olur ben 281tk olanı aldım keşke 282 olanı alsaydım diyorum ama.. çok da önemli değil 3 gb ram da yeterli.. seneye de daha büyük bi ram koyarım yerine olur biter... :D fiyatlar da süper!! eminim bu pc nin ünü bu modellerlr artacak ve tabii fiyatı da bi gün önce 1.319 a aldım bugün 1.330 olmuş dolar düşse de fiyatın düşeceğini sanmıyorum.

Arkadaş hayırlı olsun.İnşaallah en kısa zamanda elinize geçer.Diğer arkadaşlar da uygun görürse 281TK ve 282TK Kullanıcıları Klübü başlığı açmayı öneriyorum.Soru,foto,görüş ve önerilerimizi bir çatı altında toplayalım.Ne dersiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emre4232 -- 26 Kasım 2010; 19:53:20 >
  • dostum dün akşam benim de aklıma gelmişti o dediğin.Güzel bi fikir madem bu kadar kullanıcısı var klübü açmak lazım :) bence aç bizim için de iyi olur yaban ellerde farklı modellerin klüblerinde garip kalmayalım :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: falcon_eyed

dostum dün akşam benim de aklıma gelmişti o dediğin.Güzel bi fikir madem bu kadar kullanıcısı var klübü açmak lazım :) bence aç bizim için de iyi olur yaban ellerde farklı modellerin klüblerinde garip kalmayalım :D

İlgili başlığı açtım.Katılımınızı beklerim.Şimdiden teşekkür ederim.
  • pcdepoda kalmamıs nerdn alabılırm uygun modelını
  • quote:

Orijinalden alıntı: devilmycry_87

pcdepoda kalmamıs nerdn alabılırm uygun modelını

Hızlıal'a bakabilirsiniz.Bayramda 1350 TL civarında bir fiyatı vardı.Şu anda 1422 TL olmuş.
    http://www.hizlial.com/bilgisayar/tasinabilir-bilgisayarlar/packard-bell-tj75-jo-282tk-core-i5-460m-2-53ghz-4gb-500gb-1gb-hd5650-15-6-notebook-w7b_30.001.1234.0187.htm
    Ayrıca 281TK düşünüyorsanız :
    http://www.bimeks.com.tr/urun/1002/114699/packard-bell-tj75-jo-281tk.aspx

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emre4232 -- 29 Kasım 2010; 21:48:46 >

• fiyatlar artmış hakkaten kardeş biraz bekle ve doların durumuna göre daha uygun al istersen acelen yoksa tabi
  • ya bende su sıralar almak istiyorum bu pc ama yukarda arkadaş W.basic den falan şikayet etmiş....W.basic olunca ne gibi eksiler oluyor kısace anlatırsanız ii olur benim içn :(
  • acelem yok 1 *2 hafta bekleyebilırm
  • bu modelde cızıltı varmıs
  • quote:

Orijinalden alıntı: jay jay justified

Hızlıal dengesiz bir firma. Daha doğrusu Gold Bilgisayar diyelim. Buna göre alacaksan, PC Depo kat kat üstün bir firmadır müşteri hizmetleri hususunda. Boşuna 80 lira bayılma derim. Tabi mail order ile alışveriş şart PC Depo'da.

Bugüne kadar bu firmadan 1 eksik hata vs. görmedim. İstediğim ürünü en geç 2 saat içerisinde kargoya teslim ediyorlar, gerisi kargoya kalıyor. TEDARİK SÜRECİ diye birşey yok o sitede. Lütfen her siteyi kötülemeyelim.

Geçenlerde EREYON dan 1 adet buzdolabı istedim. 2200 tl civarı. Ürün fabrikada bile tükendiği için gönderilemiyordu. 1 ay gecikti. Sinirlerim tepemi aştı derken bugün buzdolabım geldi ve çok mutluyum. Aynı buzdolabını önceden 3 siteden sipariş verdim, 3 sitede kargoya veremedi.

Sonuç olarak her siteyi kötülemeyelim. Firma kötü olabilir ama şu yönde: Ürünlerin stok durumu vs. geç güncellenen hantal siteler olabilir. Bir ürün istediğinizde, sonradan haberleri oluyor ki ilgili ürün bitmiş. Sonrada biz "kazık yedik" diyoruz. Anlattığım gibi site hantallığı. Zaten hemen sipraişi iptal ediyorlar (çoğu site).

Önereceğim firmalar arasında, hızlı al, incehesap, ereyon, maxipaket gibi siteler var. Ben de "güvenilir" diye söylenen pc depodan 1 tane ürün bile almadım. Ama direkt kötülemiyorum.

• beyler bende elimdeki pc yi satıp i5 almak istiyorum en ucuz packard bell'ler var ama niye bu kadar ucuz? içinde bi bit eniği vardır demeden edemiyorum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkayboys

beyler bende elimdeki pc yi satıp i5 almak istiyorum en ucuz packard bell'ler var ama niye bu kadar ucuz? içinde bi bit eniği vardır demeden edemiyorum..

kasa kalitesi fan sesi ya da satış politikası falandır heralde bu sorunun cevabı
  • anladım sende de bundan war galiba imzandan anladığım kadarıyla
  • Arkadaşlar bu cihazı tavsiye eder misiniz? Memnun olmayan varsa nedenini yazabilir mi? Dükkana ucuzundan bi cihaz almayı düşünüyodum da konuyu görünce dedim benim aceri dükkana koyup kendime bu makineden mi alsam...
  • az fan sesi var oyun falan oynayacaksan tavsiye ederim ama yok oyun oynamayacam diyosan bu fiyatın azcık üstünde kaliteli asuslar var onlara bak derim
    http://forum.donanimhaber.com/m_44782500/mpage_1/key_/tm.htm
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.