Şimdi Ara

Pcdepo güvenilirmi...? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
3.018
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • O facebookta yazan elemanlada görüştüm. Battıklarını nerden duydun diye. Metro Bilişim battı ordan tedarik ediyorlardı. Bunlarda ortada kaldılar şeklinde açıklama yaptı.
    Adamın tezine göre hızlıal.com, gold.com da batmış olmalı çünkü o firmaların tedarikçiside Metro Bilişim A.Ş.

Hayatımın geri kalanında Anonim Şirketleri ile iş yapmaya özen göstericem. Profeyoneller ve sistemleri oturmuş şirketler bunlar. Müşteri odaklılar.
    pcdepo köy işletmesi gibi arıyorsun sıraya alma gibi bir durum yok. Şansın varsa boş hat varsa çalıyor. Müşteri temsilcilerinin sözüne güven olmuyor. Hayatımda bu kadar güzel yalan söyleyenine rastlamadım. Serdar Yıldız a yılın pcdepo elemanı olabilir bu konuda. Mailleri hala ellerimde mevcut. Adam ne kadar iyi ismine teşekkür mesajı yazıyım sikayetvar.com daki şikayetime derken, yazdıkları herşeyin yalan olduğunu anlıyorsunuz. Mükemmelsiniz.

Güya şuan kendi elleri ile teslim ediyordu kargoya siparişimi özellikle mail atıcam takipte kalın diyordu. Muazzam bir çalışan maşallah. Tatil var 28 inde diyorum sıkıntı olur mu? Yok beyfendi olmaz zaten kargocularda açık diyor.

Şimdi arıcam çalışmaya başladıklarında sen benle dalga mı geçiyorsun salak yerine mi koyuyorsun tatil zamanı siparişimi tamamlıcağınızı söylüyorsunuz dicem.

Cevabını söylüyorum: Müdürümüz son dakikada tatil kararı aldı bilgim dahilinde değildi. Çok üzgünüz olacak.

Alternaif cevabını söylüyorum: Çalıştığımız müşavir firma çalışmadığı için fatura kesimi yapamıyorduk. Devlet daireleri kapalı olduğu için. (Tedarikçi veya depo kapalı deyipte bağlayabilir cümleyi) Siparişlerimizi yollayamayacağımız için elimizde olmayan bu sebeplerden dolayı son dakika çalışmama kararı aldık. olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furkansenyuz -- 28 Ekim 2015; 15:14:15 >

• furkansenyuz F kullanıcısına yanıt
    herkese selamlar

pcdepo diğer adı NORMA bilgisayar 28 ekim günü iki distinin çeki yazdırması üzerine iflas etmiştir..

dileyen yerine gidip görebilir..

mağdur arkadaşların derhal gerekli işlemleri yapması gerekmektedir..
  • sıkıntılı durumlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aga1967 -- 31 Ekim 2015; 10:30:20 >
  • aga1967 A kullanıcısına yanıt
    Şuan ellerinde +6000 sipariş var insanlardan aldığım verilere göre her siparişten ortalama 2000 tl para alsalar ellerinde 12 milyon tl nakiti olan bir firmadan bahsediyoruz. Neye göre batıyorlar nakit akışındaki bozukluktan mı ? Bu adamların battığını düşünmüyorum. Günlük olarakta ortalama 350 400 kadar sipariş gönderimi yapılıyor. Kaç gündür bu firmayı inceleyip istatistik yapıyorum. Sipakülasyon yaratmaya çalışanları aldırmayın. Ben 16 sında verdim ve şuan ilk siparişi yolladıklarında ilk geleceklerden biriyim. Ürünü gönderilenlerden ve sipariş numaramı göz alarak bunu söylüyorum.

Pazartesi haber bekleyin zira tatil dolayısıyla zaten birşey yapamıcaksınız. Yeni üyelik açıp saçma sapan şeyler yazan insanlara aldırış etmeyin. Gerekirse hangi kurumlara gidileceğini hukuki maddeleri hangi maddelerin ihlalinden şikayette bulunup dava açıcağınızı yazıcam. Saygılarımla.

• furkansenyuz F kullanıcısına yanıt
    batak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aga1967 -- 31 Ekim 2015; 10:29:38 >
  • Kendi sitesinde yayınladığı bir duyuru ile PC DEPO ne mal olduğunu, nasıl sahtekarca çalıştığını zaten anlatmıi. Bunu anlamak için SÜPERZEKA olmak gerekmiyor..

Buyurun DOLNDIRICILIĞI kendi sitesindeki duyurularından okuyun https://www.pcdepo.com/.. Gülmek SERBEST..

Pcdepo güvenilirmi...?

-- Adamları bilgisayarlar için müşterilerinden KUR FARKI için para dileniyor..
    -- 90 gün sonra ürün teslimi yapacaklarını söylüyor.. (7 günü geçen teslimatlar için firmayı uyarmaksızın direk savcılığa suç duyurusu hakkı doğar)
    -- Dahası, para ödemeyenlere KISMI iade yapacaklarını yazıp TEHDİT ediyor..

ve

Buyurun TV'lerde HABER olarak verilmiş PCDEPO dolandırıcılığını ve MAĞDURLARI izleyin..

https://www.youtube.com/watch?v=AtvPpLNKnmo

Son yaptıkları açıklama 'aslında biz battık ama az biraz para gönderirseniz belki toparlarız kanka' anlamına geliyor.. Süper zeka adamlar.. .-)

Ticarette her türlü sinsiliği gördüm. Fakat bunlarınki bambaşka..

Alenen ''biz sizi bir güzel yolduk, gitmeden biraz da yolluk verin.'' diyorlar.

Bu saatten sonra ekstra para gönderen derdine yansın. Umarım geç de olsa paralarını kurtarabilirler.

Alttaki sitede İLAÇ mahiyetinde AÇIKLAMALAR mevcut.. Dolandırılanların YAPMASI GEREKENLER..

http://www.ekonobil.com/vatandas/e-ticaret-sitesi-dolandirmissa-neler-yapilmali-ornek-dilekce

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WebÇatan -- 12 Kasım 2015; 2:09:45 >

• WebÇatan kullanıcısına yanıt
    konuyu açan benim geçen sene sipariş vermiştim.. 4750 TL msi gaming laptop...siparişi verdikten sonra firmaya ulaşamamıştım.. burda konu açtığımı öğrendikten sonra kendileri bana telefonumu arayıp niye böyle birşey yaptığımı ve pc' nin kutusunda bir ezilmemi varmış o yüzden yenisini getirttiklerini o yüzden bi geçikme olduğunu falan söyleyip konuyu kapatmamı söylediler... bugünde firmayı internet haberlerinde gördüm...

http://www.kpsscafe.com.tr/teknoloji/internetten-bilgisayar-aldilar-magdur-oldular-h52812.html

• Bu konuyu açan arkadaşı çok takdir ettim..

Bütün haber sitelerinde ve TV haberlerinde NORMA BİLGİSAYAR - PCDEPO'nun BÜYÜK VURGUN ve DOLANDIRMA haberleri yayınlanıyor...

İşte ÖRNEK:

http://www.ekonobil.com/is-dunyasi/pcdepo-sitesi-turkiyede-binlerce-kisiyi-dolandirdi

Mağdurlar Sosyal Medyada da organize olmuşlar ve mücadele ediyorlar.. Allah yardımcıları olsun...
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.