Şimdi Ara

Pcdepo güvenilirmi...? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
3.018
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yanlış fiyat yazmışsın.. Hepsi 2999$ değil, 4999$.. İnanmayan gidip baksın:-)

http://www.pcdepo.com/msi-nb-dominator-gt72s-6qd-215tr-notebook
  • WebÇatan kullanıcısına yanıt
    Evet cumartesi ulaşmaya çalıştım mesai saati dışında felan dedi.Pazartesi öğrenirim durumu artık ne bu saçmalık anlamadım.Stok yok desen stok var diyor
  • Huyum kurusun.. bir şey satın almadan önce şikayetvar sitesine gidip olanı biteni izlerim.. Şu anda pcdepo ile ilgili şikatler, mağduriyetler içler acısı..

Tüketiciler olarak haklarımızı bilmemiz ve etkili bir şekilde kullanmamız gerekir. SAZAN olmayalım:-) Her ilana atlamayalım..

PCDEPO'nun son bir kaç gün içinde korktuğu, çekindiği bir şeyler gelişmiş olmalı ki, "kimse satın almasın" tiye tüm bilgisayarların fiyatlarını 4999 DOLAR olarak tutuyor..
  • WebÇatan kullanıcısına yanıt
    Bir tek msi markada ama
  • Malesef bende mağdurum bu konularda mıknatıs gibiyim 6 gün oldu sipariş ortada yok güya izmirden çekecekmişler 7-10 gün içinde anca gelirmiş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Diğer sitelerde 800 lira daha pahalı ma öyle bi faktör var malesef

Msi ge 72 6qf 6000 TL diğer sitelerde
    Burda 5200 felan

Ki iyi anlatılan bi site duymadım görmedim ama bekletmeleri hoş değil başta sipariş vermeden önce şu kadar günde gelir diye söylemediler mi

• Kesinlikle alışveriş YAPILMAMASI gereken bir firma. Sakın ha sakın alışveriş yapmayın. Eski Pcdepo yok. Pcdepo bitmiş,ölmüş. Yerine sahtekar,yalancı,iş ahlakı olmayan bir firma gelmiş. Ürünü satarken stokta var yazıyor sipariş ediyorsunuz 13 gün geçmiş hala ürün kargoya verilmemiş. Sakın ama sakın alışveriş YAPMAYIN. Ucuz diye gidipte bu siteden almayın 50-100 fazla verin ama buradan almayın.
  • 11 gündür bugün yarın diyerek oyalandım. En son 28 Ekim günü Samed Yalçın adlı çalışan elleri ile 28 Ekimde sipariş vereceğini söyledi. 28 Ekim in yarımgün tatil olduğunu söyledim ve sevkiyatı etkileyip etkilemeyeceğini sorduğumda etkileyemeyeceğini mail ile bildirdiler. Şimdi ise kendi sitelerinde tatil dolayısıyla mesai yapmadıklarını internet siteleri üzerinden bildirmişler.

Şimdi ben size soruyorum;
    pcdepo.com Norma Bilgisayar Güvenilir mi ??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furkansenyuz -- 27 Ekim 2015; 19:31:56 >
  • Pc depo battı diyorlar doğrumu

• quote:

Orijinalden alıntı: MoRTaLSouL

Kesinlikle alışveriş YAPILMAMASI gereken bir firma. Sakın ha sakın alışveriş yapmayın. Eski Pcdepo yok. Pcdepo bitmiş,ölmüş. Yerine sahtekar,yalancı,iş ahlakı olmayan bir firma gelmiş. Ürünü satarken stokta var yazıyor sipariş ediyorsunuz 13 gün geçmiş hala ürün kargoya verilmemiş. Sakın ama sakın alışveriş YAPMAYIN. Ucuz diye gidipte bu siteden almayın 50-100 fazla verin ama buradan almayın.

Hocam yanlış anlamayın ama madem 50-100 lira oynuyor diğer sitelerle arasında neden buradan aldınız ki? Sadece siz değil onlarca yüzlerce kişi almış üstelik. 50 lira için mi?
    Ayrıca fiyatları çok şişirmişler. Ya battılar yada bir süre sipariş almak istemiyorlAr.

• MaXiLoPeZ kullanıcısına yanıt
    Hocam ben oyle bir hataya dustum diger alacak arkadaslarda ayni hataya dusmesinler.

Ben aldigim urunu 1838 tl ye aldim urun elimde yok ama adamlar tam 130 lira birden indirim yaptilar ve hala urun elimde yok. 130 lira zarardayim ve urun hala elime gelmedi. Durduk yerde zarar ediyorum. Ve urun bir turlu kargolanmiyor...

• Hakkında yazılan eski mesajları dikkate alıp sakın ama sakın sipariş vermeyin..
    Net.
    Kesinlikle ve kesinlikle alışveriş yapmayın.

Üstüne bastıra bastıra söylüyorum. Aman haaaa.

10 gün önce benim de yolum bu siteye düştü. İndirim var diye bir laptop sipariş ettim. Hafta sonu diye cumartesi destek hattına zaten ulaşamadım. Pazartesi aradığımda, 5 iş günü içinde göndereceklerini söylediler. Tam bir fiyasko, ondan sonra her aradığımda bir kaç gün sonraya gün vermeye başladılar. Bir aksaklık vardır diye tahmin ederken şikayetvar.com a girdim ve bakmaz olaydım. Adamların sipriş numarası benden 1700 daha önce, onlar daha almamış. Varın siz benim durumumu düşünün.

Lütfen üşenmeyin. Bu siteyi her görďüğünüz platformda afişe edin.

İşin kötüsü; para iadesi de kurtuluş değil. Onda da sallıyolarmış haftalarca.

Allah kimsenin yolunu düşürmesin...

• Hep olumlu yaklaşmaya çalıştım ama artık bu iş beklemeyide geçti aman ha aman diyim uzak durun en azından şu 1 ay içerisinde alışveriş yapmayın bekleyin bakalım bi bizim siparişler gelecekmi çünkü binlerce satmış adamlar sipariş numaralarından anladığım kadarıyla ve daha ulaşanı görmedim ben şikayetvar a konu yağıyor aman uzak durun en kötüsü de iade etsen bir dert etmesen bir dert iade başlatsan bir bu kadar hatta daha fazla bekleyeceksin etmesen ürünün gelip gelmiyeceği belli değil iyice bilinmeze doğru gidiyor ya hayırlısı.
  • Sanırım hiç kimse herhangi bir siparişini teslim alamıyor.

Korkutmak gibi olmasında paraları toplayıp uzamasınlar insanın aklına her türlü şey geliyor

Bu bir hafta içinde ürün teslim alan varsa pc depodan yazsin kaç günde geldiğini felan

Aldığınız ürününe yazın belli bir markada mi sıkıntı var acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Trakyacus -- 28 Ekim 2015; 10:53:05 >
  • adamlar paraları içleyip kaçmasınlarda..bende sipariş verecektim ama şu duurmda çılgınlıktan öte bir durum ..içimden bir ses bu firmanın ömrünün çok uzun olmayacagı yonunde..
  • Ben 3 tane mail artım 3 ünede cevap aldım daha 2 gün önce. Öyle birşey olsa adamlar mailmi atar gecikecek dediler. Çok fazla sipariş almışlar ama kargo günü konusunda saçmalıyorlar. Faceye biri yazmştı mesaj attm sordum cumartesi gidip almış adresi verdi bana oraya yakın bir yeri aradım dün açıkmıydı diye evet açıkdı dedi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben bütün riskleri alarak 25inde sipariş verdim.Piyasadaki fiyat farkı 500 600 farkediyordu.Xx171d aldım.Dün pcdepo.com facebook adresine girdim.Açıklama yapmışlar sözleşmedeki süreden 1 2 gün alsayabilir diye.Gönderinin altına bi yon yorum vardı yok ürünüm gelmiyor yok bilmem ne diye.Hatta battı diyen bile çıkmıştı.Açıkçası ben de biraz tırsmaya başladım.Adamların satış sözleşmesinde 15 iş günü demişler.Şu ana kadar 15 günü geçen görmedim açıkçası ama şu an sitedeki fiyatlara baktığım kadarıyla kaldıramayacakları bir yükün altına girmişler Allah yardımcıları olsun ne dim.

• Trakyacus kullanıcısına yanıt
    Asus markalı benim ki.Paraları alıp kaçma gibi bir ihtimal vermiyorum açıkçası.

• Mazosado M kullanıcısına yanıt
    oyle ne "saglam" firmalar battı bu ülkede..kimseye güvenme..
  • alıp kaçacak adam şuanda satışta yapıyor olurdu. Hemde daha sağlam indirimlerle. Bayramı seçimide bahane edip kimseye birşey göndermez giderlerdi. Şimdi fiyatların yukarıya çekilmesi sorumluluklarını yerine getirmek için yapılmış bir hamle olarak görüyor değerlendiriyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furkansenyuz -- 28 Ekim 2015; 14:44:49 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.