Şimdi Ara

PCDEPO/Norma Bilgisayar -SON DURUM- Yapılması Gerekenler (163. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.735
Cevap
45
Favori
216.448
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
93 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 161162163164165
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: gsliyim

Enpara ile ödemesini geri alan var mı acaba?

1kasimda harcama itirazi yaptim. 10gün içinde sonuca ulaşır dediler. Bugün aradim mailinize itiraz formu gonderilecek gibisinden birşey sacmaladi.Gun icinde ayrintili olarak bilgilendiricez dediler. Hala arayan yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 3qzotix

quote:

1kasimda harcama itirazi yaptim. 10gün içinde sonuca ulaşır dediler. Bugün aradim mailinize itiraz formu gonderilecek gibisinden birşey sacmaladi.Gun icinde ayrintili olarak bilgilendiricez dediler. Hala arayan yok.

O formu doldurmadan işlemler başlamıyor zaten,boşuna beklemişsiniz 10 gun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • RZR R kullanıcısına yanıt
    Açıklama ve yardımlarınız için teşekkürler. Taptığınız işlemlerin size özel kısımlarını gizleyerek resimlerini buraya yüklerseniz biz ve bizim gibiler açısından çok kullanışlı ve faydalı olacaktır. sizin adınıza sevindim. Bende alışverişimi iş bankası kredi kartımla yapmıştım umarım sizin gibi mutlu sonu görebiliriz.
  • quote:

quote:

Benimde 3 kasımda başvurum ellerine ulaşmış banada gelişmelerinizi bildirirseniz çok memnun olurum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RZR

2 kasım itibariyle iş bankasına harcama itiraz forumunu doldurup ek1 olarak sipariş ekran görüntüsünü ekleyip faks ile yolladım. Ekstrede çeken firma bayikanali olarak gözüküyordu. bu da eksa bilgisayar demek oluyor. formu doldururken alışverişi pcdepo dan yaptığımı belirttim.

Yolladıktan sonra bana işleme alınmıştır gibi bir bildirim olmadı. bunun üzerine 6 kasımda ilgili bölümü arayarak başvurumun ulaşıp ulaşmadığını teyit ettim. Başvurumun ulaştığını, itirazın olumlu/olumsuz sonuçlanmasının 60 gün sürebileceğini bildirdiler.

Bugün, 11 kasım tarihi itibariyle başvurumun kabul edildiğini öğrendim. Yarın çekilen ilk taksitin geri ödeneceğini söylediler, diğer taksitlerinde geri ödemesinin peyderpey olacağını öğrendim.

Ödemenin kimden tazmin edileceğini sorduğumda mümkün ise ilgili firmanın hesaplarından, değilse firmaya pos veren ilgili şubeye zarar olarak yansıtılacağını söylediler.

Benimle aynı durumda olan aynı bankayı kullanan kişilere bilgilendirme amaçlı yazmak istedim. Umarım herkes kayıplarını bir şekilde geri alabilir. Geçmiş olsun.

Açıklama ve yardımlarınız için teşekkürler. Yaptığınız işlemlerin size özel kısımlarını gizleyerek resimlerini buraya yüklerseniz biz ve bizim gibiler açısından çok kullanışlı ve faydalı olacaktır. sizin adınıza sevindim. Bende alışverişimi iş bankası kredi kartımla yapmıştım umarım sizin gibi mutlu sonu görebiliriz.

• quote:

Orijinalden alıntı: etimonster

Netten alırken düşüneceğiz artık batar da ortada kalırız diye.

Geçen vatan mağazadan cumartesi akşamı aldığım ürünü ambalajını bile açmadan iade ettim parasını ödemediler çek verdiler tövbe demiştim. Netten alsam sorgusuz sualsiz iade edip paramızı alabiliyorduk diye

Aynen Carrefour'da öyle aldığım kulaklık bozuk çıkınca iade etmek istedim almadılar paketi açmışsınız dediler paketi açmadan nasıl anlıcam bozuk olduğunu? Yaptıkları kanuna aykırı üç kağıtçılık eğer bir üründe fiziksel bir hasar yoksa mutlaka iade almak zorundalar öyle çek verelim yada servise verelimle olmaz. Bu yüzden internetteki güvenilir sitelerden şaşmayacaksın bir sorun oldumu anında ücretsiz kargoyla geri postalıyorsun.

• Dün İş Bankasından olumsuz cevap geldiğini paylaşmıştım. Bugün İş Bankasının ilgili departmanıyla tekrar görüştüğümde itiraz formunun işleme yanlış konulduğunu, yaptığım itirazın "harcama bilgim dahilinde yapılmamıştır" şeklinde işleme konulduğu söylendi. Yeniden başvurumu alarak da sorunu çözmeye çalışacaklarını söylediler. Belgeleri tekrar gönderdim yarın teyit için bir daha görüşeceğim.
  • Arkadaşlar bana talebiniz işleme alınmıştır diye mesaj geldi,

inan ilk önce müşteri hizmetlerini aramıştım olayı anlattım falan filan biz hiçbir şey yapamayız dedi hanımefendi

sonra da ben harcama itirazı hakkım var ne demek yapacak bişey yok siz beni cahil mi zannettiniz dediğimde tavır ve konuşma değişti.

O yüzden bir çok kurumun müşteri hizmetleri her zaman tırt.

Yalnız şöyle bir durum var önceki sayfalarda bahsetmiştim, ben Pcdepo dan almama rağmen "GAMA" bilgisayar diye geçiyor ekstre de belki bu yüzden iade işlemi hemen gerçekleşti.
  • okocygt kullanıcısına yanıt
    Harcama itiraz formu olarak >> Harcama itiraz formu

Bilgileri eksiksiz doldurdum. 1. Bölümden 2.numaralı seçeneği işaretleyip doldurdum. Ödemeyi yaptım ancak malı/hizmeti teslim etmedi seçeneği.
    2. Bölümden 1.numaralı seçenek ile ulaşmayı denedim olarak telefon mail ve diğer kısmı için ofisini ziyaret ettim ancak kapalıydı yazdım.

Ek olarak pcdepo websitesinden sipariş durumunun çıktısını aldım ona ulaşamıyorsanız mail adresinize düşen mailide çıktı alıp ekleyebilirsiniz.

Sonrasında ilgili faks numarasına faksladım.

Benimle aynı durumda olanlara yardımcı olmaya çalışıyorum. Belgeler yanımda olsa fotografını çekip yüklerdim.
    Ayrıca sevindirici haber yarın demişlerdi şuanda para yatmış gözüküyor.http://prntscr.com/91lwtb

• RZR R kullanıcısına yanıt
    Nezamn cekmistiniz faksi kac gun sonra yatti para

• quote:

quote:

quote:

Benimde 3 kasımda başvurum ellerine ulaşmış banada gelişmelerinizi bildirirseniz çok memnun olurum.

Benden siparişimin gelmediğine dair ekran görüntüsü istedi. Mail ile yolladım beklemedeyim. Siz m.h. arayarak sıkıştırın. Beni boşu boşuna beklettiler 11 gün, ben aramasam dahada bekleyecektim.

* Form değilde ekran görüntüsü istiyormuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 3qzotix -- 11 Kasım 2015; 19:37:39 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Benden siparişimin gelmediğine dair ekran görüntüsü istedi. Mail ile yolladım beklemedeyim. Siz m.h. arayarak sıkıştırın. Beni boşu boşuna beklettiler 11 gün, ben aramasam dahada bekleyecektim.

Haberiniz için teşekkürler mail gönderirken özel bi yere mi gönderiyorsunuz acaba?Benden istemediler daha ama şikayet no ile birlikte bende yollasam ekran görüntülerini bi faydası olur mu acaba?Olmadı yarın sabahtan ilk iş arayıp sorayım sonuç olarak.Geçen aradığımda 10 gün olayını söylediğimde sizi yanlış bilgilendirmişler 45 güne kadar çıkabilir bu işlem demişti en son görüştüğüm görevli umarım yene o denk gelmez.

• hadi bakalım inşallah herkes kaptırdığı parayı geri alır kredi kartı ile alanların ili çok kolayda havale / eft ile alanlarınki biraz çetrefilli geçicek :/

• Ben babamın işbankası kartı ile almıştım bugün aramışlar babam da olayları anlatmış inşallah en yakın zamanda bizim iş de hallolur da şu yük üzerimden kalkar.

• bugün ilginç bir şey oldu, bu olaylar patlak vermeden önce encard ile 2 sipariş iptali 3 haftada gelmeyince itiraz dilekçesi vermiştim, dilekçeyi verdikten 1 hafta sonra pcdepo iadeleri yapmıştı. enpara müşteri dilekçe süreciyle ilgili bilgilendirmek için aradığında iadelerin yapıldığını dilekçeleri iptal etmelerini söylemiştim. (2 hafta oldu) bugün telefonuma finansbank'tan şöyle bir mesaj geldi;

"Harcama itirazinizin olumlu sonuclandigi haberini vermek isteriz. Ilgili tutar(lar) banka karti hesabiniza onumuzdeki birkac gun icinde iade edilecek"

bu niye geldi anlamadım, pcdepo'dan aldım parayı birde banka verecek heralde
  • pcdepo güvenilir bir site gibi gözüküyordu, zamanında piyasanın 700 lira altında asus n56 serisi laptop almıştım. 3 seneyi geçti pcde hiçbir sorun yok.
    neden böyle birşeye kalkıştılar anlamak mümkün değil. inşallah mağdur olan arkadaşlar mağduriyetini giderir.
  • enolgun kullanıcısına yanıt
    Korkuttu dün beni ama sana gelen açıklama zaten bole bi yanlışlığı gosteriyodu

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Haberiniz için teşekkürler mail gönderirken özel bi yere mi gönderiyorsunuz acaba?Benden istemediler daha ama şikayet no ile birlikte bende yollasam ekran görüntülerini bi faydası olur mu acaba?Olmadı yarın sabahtan ilk iş arayıp sorayım sonuç olarak.Geçen aradığımda 10 gün olayını söylediğimde sizi yanlış bilgilendirmişler 45 güne kadar çıkabilir bu işlem demişti en son görüştüğüm görevli umarım yene o denk gelmez.

Harcama itirazi bolumunde calisan personelin mailine gönderdim. Yarın m.h. arayip sıkıştın süreç hızlansin.

• quote:

Orijinalden alıntı: -b0Ni

bugün ilginç bir şey oldu, bu olaylar patlak vermeden önce encard ile 2 sipariş iptali 3 haftada gelmeyince itiraz dilekçesi vermiştim, dilekçeyi verdikten 1 hafta sonra pcdepo iadeleri yapmıştı. enpara müşteri dilekçe süreciyle ilgili bilgilendirmek için aradığında iadelerin yapıldığını dilekçeleri iptal etmelerini söylemiştim. (2 hafta oldu) bugün telefonuma finansbank'tan şöyle bir mesaj geldi;

"Harcama itirazinizin olumlu sonuclandigi haberini vermek isteriz. Ilgili tutar(lar) banka karti hesabiniza onumuzdeki birkac gun icinde iade edilecek"

Hocam aman dikkat edin banka başınıza iş açar fazladan iade yaparsa sonra banka avukatlarıyla uğraşmayın.

Bankalar böyle şeyleri farkederler dikkat edin.

• quote:

Orijinalden alıntı: hlksnrr

quote:

Orijinalden alıntı: -b0Ni

bugün ilginç bir şey oldu, bu olaylar patlak vermeden önce encard ile 2 sipariş iptali 3 haftada gelmeyince itiraz dilekçesi vermiştim, dilekçeyi verdikten 1 hafta sonra pcdepo iadeleri yapmıştı. enpara müşteri dilekçe süreciyle ilgili bilgilendirmek için aradığında iadelerin yapıldığını dilekçeleri iptal etmelerini söylemiştim. (2 hafta oldu) bugün telefonuma finansbank'tan şöyle bir mesaj geldi;

Hocam aman dikkat edin banka başınıza iş açar fazladan iade yaparsa sonra banka avukatlarıyla uğraşmayın.

Bankalar böyle şeyleri farkederler dikkat edin.

birşey olmaz al parayı çatır çatır ye, çektikten sonra enpara hesabını arayıp kapattır

• 
Sayfa: önceki 161162163164165
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.