Şimdi Ara

PCDEPO/Norma Bilgisayar -SON DURUM- Yapılması Gerekenler (161. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.735
Cevap
45
Favori
216.448
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
93 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 159160161162163
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hayır, dilekçeyle başvurmadım. Onun yerine banka müşteri temsilcisinin e-mail'ime yönlendirdiği Harcama İtiraz Formunu kullandım. İşlemin daha hızlı olması için de fax'ı şubeden çektim. Cevabın çabuk gelmesinin nedeni sanırım bu..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozktopuz

Benim önerim bimer e ve şikayet sitesine başvurup tekrar daha kapsamlı bir dilekçe yazmanız olacaktır.

Dostum başvurmuşlar heryeri geziyor bimerde izmir valiliğine bile uğramış

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: enolgun

İş Bankası'na geçtiğimiz hafta yaptığım itiraza, bugün cevap gelmiş. Kısaca, "Yaptığınız işlem sizin sorumluluğunuzda üzerine soğuk su için." denmiş.
    Şimdi, takip ettiğim kadarıyla Yapı Kredi, Ziraat Bankası ve Finansbank iadeleri gerçekleştirmişti. Böyle bir durumda bir bankanın olumlu diğerinin ise olumsuz cevap vermesi mümkün mü? Eğer mümkünse bu aşamada neler yapmamı tavsiye edersiniz.(kredi kartıyla alındı)
    Saygılarımla..

sen,, --- ürünü ben almadım,bilgim harici kredi kartından işlem yapılmış..seçeneğini mi işaretledin..

yoksa --- ürünü aldım ama ürün-hizmet gelmedi, firmayı aradım ama ulaşamadım... seçeneğini mi işaretledin acaba ???

eğer birincisiyse banka ispatlar ,sen almışsın diye, (eğer 3d ile yapıp sms de geldiyse)... 2.sini seçip tekrar yolla ...

• Ayrıca gelen belgenin altında şöyle bir ibare var:
    "Talebinizin devam etmesi durumunda, bankamız yanıt tarihini izleyen altmış gün içinde Türkiye Bankalar Birliği nezdindeki Müşteri Şikayetleri Hakem Heyetine başvurabilirsiniz" diyor.
    Sanırım banka nezdinde şikayetimizi devam ettireceğimiz kurum olarak burası var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dijitalbaskı

quote:

Orijinalden alıntı: enolgun

İş Bankası'na geçtiğimiz hafta yaptığım itiraza, bugün cevap gelmiş. Kısaca, "Yaptığınız işlem sizin sorumluluğunuzda üzerine soğuk su için." denmiş.
    Şimdi, takip ettiğim kadarıyla Yapı Kredi, Ziraat Bankası ve Finansbank iadeleri gerçekleştirmişti. Böyle bir durumda bir bankanın olumlu diğerinin ise olumsuz cevap vermesi mümkün mü? Eğer mümkünse bu aşamada neler yapmamı tavsiye edersiniz.(kredi kartıyla alındı)
    Saygılarımla..

sen,, --- ürünü ben almadım,bilgim harici kredi kartından işlem yapılmış..seçeneğini mi işaretledin..

yoksa --- ürünü aldım ama ürün-hizmet gelmedi, firmayı aradım ama ulaşamadım... seçeneğini mi işaretledin acaba ???

eğer birincisiyse banka ispatlar ,sen almışsın diye, (eğer 3d ile yapıp sms de geldiyse)... 2.sini seçip tekrar yolla ...

Hayır hocam, tabi ki ürün-hizmet almadım seçeneğini işaretledim. Ayrıca bir aksilik olmasın diye formu banka müdürü arkadaşımla doldurup gönderdim.

• Naptiniz kankiler son durum ne biri ozet gecsin

• quote:

Orijinalden alıntı: manjimaru

quote:

Orijinalden alıntı: Roark

quote:

Yine insanları yanlış yönlendiriyorsun hocam:)
    Adam oraya ben tanıyorum demiş mi dememiş mi? Bu dosyadan çete olayı bile çıkarırlar durduk yere 25 yıldan yargılanırsaniz şaşırmayın:)
    En fazla bak en iyi ihtimali söylüyorum, suçsuz olduğun ortaya çıkar ve yargilanmazsin. O kadar, karşı tarafa açacağın dava sadece avukatlarin cebini doldurur. Başka bir şey olmaz. Adam suç uydurmuyor haklı olarak şikayet ediyor.
    Parası kalan arkadaşlar dalga geçen trolllerin yüzünden psikolojim bozuldu desin bak ne oluyor
    Denemesi bedava.
    Kaç kere savcılıkta ifade verdin? Hiç mahkemelik oldun mu? Hayatının geri kalanını ağzından çıkacak kelimelere bağlı olduğu bir duruma düştün mu? Sadece bir tanesine evet demen bile yeterli.
    İcra da, savcılıkta ve mahkeme de çalışmış birisi olarak anlatıyorum. Neyin ne olduğunu biliyorum yani. Boş keseden sallamiyorum.

Amma sıkmışsın be patron. Adam öldürenin 10 sene yattığı ülkeden bahsediyoruz. sallamanın lüzumu yok. ne sen ne de yazan ceza meza almaz. "psikolojim" bozuldu diye hıyarla koşana hemen tuzluk uzatıyor yargı evet.

Eveeett bak şimdi ne oluyor. Yargıya ve adalete hakaret ettiğin için bak başına ne gelecek
    Davan hayırlı olsun kardeşim.
    İşin kötü tarafı senin olay kamu hukuku tarafından takip edilecek.
    Hayırlı günler

hahahahahha. süper zekalısın kardeşim. acayip korktum şu an kendime iyi bir avukat arıyorum. tam ergen mekanı oldu başlık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Roark -- 10 Kasım 2015; 20:08:36 >

• Mağdur olan arkadaşlar bddk'nın sitesinden online başvuru yapabilirler.
    Etkili bir kurum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shafter

bu arada basiniza gelenin daha beteri benim basima geldi..
    gecen hafta bir musterim yaklasik 30 bin tl borcu ile odeme yapmayi durdurdu islerin kotu gitmesini bahane edip.
    avukatimla gorustugumde sirket limited sirketi ise iflas ettiginde veya herhangi bir alacaktan dolayi firma aktif olsa bile icra davasi acarsa bu olay sadece sirket bunyesinden ibaret olur dedi.kisacasi sirketin bulundugu adreste ne varsa alabilirsiniz.fakat yeni 2012 cek sene yasasi ile ne dolandiriciliga girer bu ne de sahsi evine arabasina haciz getirebilirsiniz dedi.

pcdepo da ltd sirketi denilmis yukarida..bu yuzden alacaklariniz biraz zora girebilir..

tamamen yanlış yönlendirme.siz bence avukatınızı değiştirin. şirket ortakları koydukları ödenmiş sermaye tutarı kadar sorumludurlar ve bu tutara denk gelen her türlü taşınır veya taşınmaz malına icra takibi yapar ve haciz koydurursunuz.Burada en önemli husus borcu ispat etmektir.Buda belge ile olur yani çek, senet veya malın faturası (açık fatura).

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DIGIL -- 10 Kasım 2015; 20:17:37 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Yine insanları yanlış yönlendiriyorsun hocam:)
    Adam oraya ben tanıyorum demiş mi dememiş mi? Bu dosyadan çete olayı bile çıkarırlar durduk yere 25 yıldan yargılanırsaniz şaşırmayın:)
    En fazla bak en iyi ihtimali söylüyorum, suçsuz olduğun ortaya çıkar ve yargilanmazsin. O kadar, karşı tarafa açacağın dava sadece avukatlarin cebini doldurur. Başka bir şey olmaz. Adam suç uydurmuyor haklı olarak şikayet ediyor.
    Parası kalan arkadaşlar dalga geçen trolllerin yüzünden psikolojim bozuldu desin bak ne oluyor
    Denemesi bedava.
    Kaç kere savcılıkta ifade verdin? Hiç mahkemelik oldun mu? Hayatının geri kalanını ağzından çıkacak kelimelere bağlı olduğu bir duruma düştün mu? Sadece bir tanesine evet demen bile yeterli.
    İcra da, savcılıkta ve mahkeme de çalışmış birisi olarak anlatıyorum. Neyin ne olduğunu biliyorum yani. Boş keseden sallamiyorum.

Amma sıkmışsın be patron. Adam öldürenin 10 sene yattığı ülkeden bahsediyoruz. sallamanın lüzumu yok. ne sen ne de yazan ceza meza almaz. "psikolojim" bozuldu diye hıyarla koşana hemen tuzluk uzatıyor yargı evet.

Eveeett bak şimdi ne oluyor. Yargıya ve adalete hakaret ettiğin için bak başına ne gelecek
    Davan hayırlı olsun kardeşim.
    İşin kötü tarafı senin olay kamu hukuku tarafından takip edilecek.
    Hayırlı günler

hahahahahha. süper zekalısın kardeşim. acayip korktum şu an kendime iyi bir avukat arıyorum. tam ergen mekanı oldu başlık.

Hakaretden dolayi senden alacağım parayi da burada dagitacagim merak etme
    Sonra burada konu açarsin manjimaru bana dava açmış ne yapmalıyım diye.
    Ya da sen uğraşma ben senin yerine konu açarım yorulma.
    Gelişmeleri oradan takip edersin. Sırf birsey olmaz bir cacik çıkmaz diyenlere inat neler olabileceğini herkes görsün diye yapmayacağım şeyi yapacağım. Umarım sıkılmazsin.
    Hayırlı aksamlar.

• Bankalar nasıl farklı uygulama yapmaya cesaret edebilir ki isbankasi olumsuz yanıt verirken diğer bankalar yatırır parayi bu mumkunmu yoksa yatırdı yapikredi veya garanti diyenler mi yanlış bilgi veriyor

• İlgili departmanla yarın tekrar görüşeceğim. Çözüm üretmemeleri halinde BDDK'ya ve bahsettikleri hakem heyetine başvuracağım. Diğer arkadaşlar da kendi bankalarının iade işlemleri hakkında daha ayrıntılı bilgi veya belge paylaşırlarsa elimiz daha kuvvetli olur.
  • Harcama itirazı süreleri banka'dan banka'ya değişir arkadaşlar bu tamamen işlem yoğunluğuna bağlıdır. bankanın bu birimlerine günde epey bir dosya gelir hepsinin tek tek incelenmesi, firma ile iletişime geçilmesi falan filan sonra size cevap gelmesi bu tür süreçler 30 günü bulabilir.(Banka'dan Banka'ya bu süreler değişiklik gösterebilir) millet bana dönüş yapılmıyor diye sinirleniyor haklılar çağrı merkezini arayın son durumu sorun, öncelik talep edin durumun önemli olduğunu belirtin, net bir cevap yoksa şikayet edin

her banka tutarı iade etmeyebilir böyle bir durum olursa, ödediğiniz para karşılığı hizmet alamadığınızı belirtin konunun detaylı incelenmesini talep edin, bir sonuç çıkmazsa konuyu tüketici mahkemesine taşıyın

En kısa zamanda mağduriyetiniz'in giderilmesi dileğiyle.........

• Bunu paylaşan olmuş muydu?

https://eticaret.garanti.com.tr/Guvenlik/Chargeback-Ters-Ibraz-Nedir.aspx

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bireysel.emeklilik

Konuyu trollemeye çalışan, suçluyu övücü yazılar yazanlar dikkat etsin. Tarafınıza adliyeden her an celp gelebilir.

Bu gözler adliye koridorlarında youtube'da yazdığı yorumlar nedeniyle veya karşılıklı atışmalar yüzünden davalık olan çocukları gördü.

Olan zamana ve paranıza olur.

Suçu ve suçluyu övmekle, daha olay adli aşamaya bile gelmeyen bir konuda birini savunup masum olduğunu iddia etmek çok farklı şeylerdir daha bu ikisinin farkını anlayamayan insanlar ancak çocuk korkutur başka bir amaçları da yok zaten. Bu sitede yazanlardan hiç biri pcdepo ve sinan adlı şahıs 'oh çok iyi yaptı az bile yoldu' sizi tarzı mesajlar yazmadılar, söyledikleri sadece firmanın ve firma sahibinin kötü niyetli olmadığıydı. Bunları yazarken ciddi olmaya bilirler amaçları insanları sinir etmekte olabilir ama bu yüzden haklarında işlem yapmaya kalkarsanız savcı yüzünüze güler. Daha öncede yazdığım gibi işi inata bindirip parası da olan şahıs bir avukat tutup dava açabilir, bu en doğal hakkıdır sonuçta 3 celse sonunda mahkeme masrafı+ avukat ücreti + eğer dava açtığı adam avukat tutmuşsa onunda parasını ödeyip bir bardak daha soğuk su içip sinir küpü olarak gezmeye devam eder.

• quote:

Orijinalden alıntı: Cronic

Bunu paylaşan olmuş muydu?

https://eticaret.garanti.com.tr/Guvenlik/Chargeback-Ters-Ibraz-Nedir.aspx

evet arkadaşım daha önce bu link yayınlandı. dikkat ederseniz sayfada devamlı olarak "(Önemli: Lütfen bu bilgilerin sadece fikir verme amacı taşıdığını, herhangi bir garanti sunmadığını unutmayınız.)" ibaresi var. ben de 3 kasım'da garanti'ye başvurumu yaptım cevabını bekliyorum. bankadan cevap alanları takip etmeye çalışıyorum. özellikle garanti'den bi cevap alan olursa paylaşalım. hepimize geçmiş olsun.

• Arkadaşlar garanti bankası 3 gün önce parayı iade etmiş bize Allah'a şükür, benim için güzel bir hayat dersi oldu.

1- Bu tür sitelerden uzak dur

2- Millete laptop alacan diye kendi kredi kartını kullandırma
  • Mağduriyet yaşayan herkese geçmiş olsun. Umarım en kısa zamanda herkes parasını geri alabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Va Fail

Arkadaşlar garanti bankası 3 gün önce parayı iade etmiş bize Allah'a şükür, benim için güzel bir hayat dersi oldu.

1- Bu tür sitelerden uzak dur

2- Millete laptop alacan diye kendi kredi kartını kullandırma

iade icin ne zaman basvurdunuz, sms ne zaman geldi? Ne kadar sure sonra iade yapildi?

• Va Fail kullanıcısına yanıt
    Arkadasim garanti kac gunde iade yapti ayrintili bildirirmisin. Tesekkurler.

• 
Sayfa: önceki 159160161162163
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.